Vicepremierul Daniel Suciu, în vizită în județul Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 22 ianuarie 2023
Home » Economic » Vicepremierul Daniel Suciu, în vizită în județul Harghita
Vicepremierul Daniel Suciu, în vizită în județul Harghita

Vicepremierul Daniel Suciu, în vizită în județul Harghita

Daniel Suciu, viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice Locale (MDRAP), s-a aflat, miercuri, într-o vizită în județul Harghita. Cu această ocazie a avut o întâlnire cu cinci dintre primarii din nordul județului, a purtat discuții legate de unele investiții și a vizitat câteva șantiere ale unor lucrări din Gheorgheni.

În cadrul discuțiilor cu primarii PSD din nordul județului (Corbu – Romeo Țepeș-Focșa, Bilbor – Ilie Trif, Gălăuțaș – Radu Țăran, Sărmaș – Valentin Mîndru și Voșlăbeni – Mihai Tinca), acesta le-a mulțumit pentru activitatea depusă în comunitatea lor.

Daniel Suciu a fost și în Gheorgheni, unde a verificat stadiul lucrărilor de la bazinul de înot și patinoarul acoperit, investiții realizate din fonduri ale ministerului pe care îl conduce.

„Am obiceiul de a face ceea ce spun și mereu țin minte că o promisiune se respectă mereu. Am promis finanțare de către MDRAP pentru bazinul de înot și patinoarul din Gheorgheni și am mai spus că voi merge în județul Harghita să văd cum se derulează lucrările.

Era în aprilie și azi am pus în practică promisiunea și am avut din nou o zi plină, așa cum îmi place, pe teren. Cu promisiunile deja fapte”, a declarat viceprim-ministrul Daniel Suciu.

Totodată, acesta a purtat discuții și cu conducerea Consiliului Județean Harghita, subiectul fiind relocarea secției de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc de la Șumuleu Ciuc, după ce clădirea a fost retrocedată de mai mulți ani. Se cunoaște faptul că din acest motiv Consiliul Județean Harghita nu mai poate face lucrări de reabilitare a clădirii, una care este destul de deteriorată. (Liviu C.)

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.