Mâine, la Miercurea-CiucVernisajul expoziției Fotoclubului din Gheorgheni | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 decembrie 2023
Home » Cultură »
Mâine, la Miercurea-Ciuc
Vernisajul expoziției Fotoclubului din Gheorgheni
<h5><i>Mâine, la Miercurea-Ciuc</i></h5>Vernisajul expoziției Fotoclubului din Gheorgheni

Mâine, la Miercurea-Ciuc
Vernisajul expoziției Fotoclubului din Gheorgheni

Spațiul expozițional de la parterul Consiliului Județean Harghita va fi, mâine, de la ora 18:00, gazda vernisajului expoziției Fotoclubului din Gheorgheni, intitulată Durere.

Fotografiile realizate de membrii clubului pun în evidență durerea și suferința care fac parte din viața obișnuită, sugerând-o cu sensibilitate artistică, uneori făcând o aluzie puternică la ea, iar în alte locuri descriind marile dureri ale vieții noastre cu elemente vizuale puternice. Seria de fotografii urmărește etapele suferinței noastre de la naștere până la moarte, făcând aluzie la faptul că viața noastră este încadrată de durere și suferință. Fotografiile sunt însoțite de versuri libere și de un tur ghidat în timpul vernisajului.

Expozanți: Ádám Anna, Bartalis Előd, Busling Barna, Elekes Károly, Erős Zoltán Levente, Farkas Zoltán, Hadnagy László, Jakab Lóránt, Mincsor Szabolcs, Munzlinger Attila, Munzlinger Noémi și Suciu Cristian.

Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Fotoclubul Gheorgheni.

Expoziția poate fi vizitată până pe 10 mai 2023.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.