Sport la „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC” | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Sport » Sport la „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC”
Sport la „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC”

Sport la „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC”

 

Cu ocazia „Zilelor Municipiului Miercurea-Ciuc” s-au organizat mai multe competiţii sportive, din care, în limita spaţiului disponibil, vom menţiona câteva:

„Maratonul Miercurea-Ciuc – Tuşnad şi retur”. S-au înscris 104 concurenţi, dar au terminat ceva mai puţini. La masculin, categoria Open, a câştigat Miklós Artur din Tg. Lăpuş, urmat de Victor Vlad (Bucureşti) şi Victor Iuliu Grec (Baia Mare).

nituleasa

La feminin, aceeaşi categorie, prima a fost Alina Niţuleasa (foto, dreapta) (Craiova), urmată de Silló Izabella (Siculeni) şi Florica Cristea (Pâncota).

Proba de ştafetă a fost câştigată de formaţia Run 4 Agro Bucureşti, iar la feminin de Triastes Trei Scaune.

Montain-byke Maraton. Au fost prezenţi, în total, la start, aproape 400 de concurenţi, evident majoritatea pe distanţa de 30 km.

La 70 km a câştigat, la open, Balázs Sándor, urmat de Marius Ionaşcu şi Florin Mârza. La categoria Elite, primul a fost Lucian Logigan.

La 30 km, open, ordinea, la masculin, a fost: 1. Bartha Levente, 2. Robert Tămârjan şi 3. Andrei Nan, iar la feminin: 1. Monica Cojocaru; 2. Toma Albert Zsuzsana; 3. Koter Adel.

Concursul de tenis cu piciorul a fost câştigat de cuplul Ilyés Róbert – Elekes Levente, altfel spus un fotbalist şi un hocheist.

„Concursul înotătorilor de duminică” a fost organizată în premieră, acţiunea purtând numele de mai sus care a adus la start numeroşi amatori ai înotului, mai tineri sau mai puţin tineri, decanul de vârstă fiind fostul primar al municipiului, dr. Csedo Csaba, trecut de 70 de ani.

De remarcat prezenţa la start a unui malazezian de origine chineză, Loo Jin Sheng, care a câştigat nu mai puţin de 3 probe.

ŞTEFAN DANCIU

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.