Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Spitalul Județean de Urgență efectuează testarea RT-PCR și la cerere | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 martie 2024
Home » Sănătate » Spitalul Județean de Urgență efectuează testarea RT-PCR și la cerere
Spitalul Județean de Urgență efectuează testarea RT-PCR și la cerere

Spitalul Județean de Urgență efectuează testarea RT-PCR și la cerere

Testările RT-PCR la cerere, pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2, se pot face începând de joi, 16 iulie, zilnic, pe bază de programare. Costul unui test este de 300 de lei.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Miercurea Ciuc răspunde solicitărilor în creștere venite din partea locuitorilor. Programările se fac telefonic, zilnic, între orele 8:00 și 15:00, la numerele de telefon 0372/66.12.91 și 0742/21.49.51, iar testarea RT-PCR la cerere se efectuează, respectând data programării, în intervalul orar 10:30 și 11:30 al fiecărei zile.

Costul unui test este de 300 lei, iar taxa se plătește la casieria din holul clădirii principale a spitalului, zilnic, între orele 10:30 și 11:30.

„Cu chitanța primită și cartea de identitate, cei care vor să efectueze testul se vor prezenta la Biroul de informații din holul clădirii, unde vor completa o fișă pentru recoltare. De aici, vor fi ghidați la locația recoltării probei. Rezultatele sunt gata în seara fiecărei zile și se trimit prin e-mail celor care doresc acest lucru. Rezultatele se ridică personal, zilnic, între orele 8:00 și 15:00, de la Biroul de informații. 

Cei care doresc efectuarea a două teste sunt sfătuiți să se programeze în același timp pentru ambele teste. Rezultatul testelor se publică de către spital în limba română. Reamintim că purtarea măștii de protecție este obligatorie în curtea spitalului și în clădirea acestuia”, se precizează în comunicatul remis mass-media de Biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.

DANIELA MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.