Sondaj de investigare a necesităţii serviciilor de transport aerian | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Societate » Sondaj de investigare a necesităţii serviciilor de transport aerian
Sondaj de investigare a necesităţii serviciilor de transport aerian

Sondaj de investigare a necesităţii serviciilor de transport aerian

Cu scopul de a atrage atenţia întreprinzătorilor, Agenţia de Management Energetic, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita, doreşte să facă un sondaj prin care să poată evidenţia interesul locuitorilor şi al întreprinzătorilor din judeţul Harghita privind serviciile aeriene. Datele pot atrage atenţia companiilor aeriene, a serviciilor de taxi aerian şi sunt o modalitate de colectare a informaţiilor legate de nevoia întreprinzătorilor din zonă în legătură cu utilizarea serviciilor de transport aerian al mărfurilor.

Completarea chestionarului se face voluntar, anonim şi nu durează mai mult de câteva minute, informaţiile din sondaj fiind folosite strict pentru evaluarea necesităţii serviciilor aeriene. Chestionarul este disponibil accesând link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1OBAOiBaeak_64ZOAefOHplmL8nIlPTJt3kTuLL9U8uU/viewform.

După cum ziarul nostru a relatat în numărul 5860 din 21 ianuarie 2015, Consiliul Judeţean Harghita doreşte să înfiinţeze un aeroport regional de dimensiune redusă la graniţa localităţilor Ciceu şi Miercurea-Ciuc. Despre concepţia de dezvoltare a aeroportului regional se găsesc mai multe informaţii accesând link-ul de mai jos:

http://spme.ro/cdownloads/files/Hargita-Airport-conceptie-de-dezvoltare-RO.pdf.

Din punct de vedere al funcţionalităţii aeroportului este important ca serviciile aeriene să fie utilizate de către întreprinzătorii care sunt interesaţi atât în transportul aerian al pasagerilor, cât şi în transportul mărfurilor pe cale aeriană.

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.