Se repară o secţiune a străzii Kossuth Lajos din Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Se repară o secţiune a străzii Kossuth Lajos din Miercurea-Ciuc
Se repară o secţiune a străzii Kossuth Lajos din Miercurea-Ciuc

Se repară o secţiune a străzii Kossuth Lajos din Miercurea-Ciuc

  • Pe durata anumitor etape ale lucrărilor, care vor fi finalizate până în 8 septembrie, se vor bloca locurile de parcare şi se va întrerupe circulaţia

Primăria Miercurea-Ciuc anunţă că va efectua lucrări de întreţinere pe o porţiune a străzii Kossuth Lajos, în zona pieţei agroalimentare, între intersecţia cu strada Vörösmarty Mihály şi Piaţa Libertăţii. Lucrările au început luni, 7 august. „Solicităm cooperarea şi înţelegerea tuturor celor implicaţi! Scopul primăriei este o intervenţie mai amplă pentru repararea străzii Kossuth Lajos, cu implementare etapizată. Anul trecut, lucrările s-au desfăşurat pe tronsonul Gara Miercurea-Ciuc – strada Harghita, iar în acest an se va repara porţiunea de la strada Vörösmarty Mihály până la staţia de taxiuri de pe Piaţa Libertăţii, pe partea pieţei agroalimentare”, a informat Primăria Miercurea-Ciuc.

Conform sursei citate, în cadrul lucrărilor de întreţinere, stratul vechi de asfalt va fi îndepărtat, urmând să fie aplicate două straturi noi. De asemenea, vor fi montate borduri, se va asigura accesibilitatea, vor fi aduse la nivel capacele de canalizare, se va reface marcajul rutier şi se vor repara trotuarele.

Lucrările sunt executate de către firma ING Service şi se estimează finalizarea lor până pe 8 septembrie.

„Pe durata anumitor etape ale lucrărilor este inevitabilă blocarea locurilor de parcare şi întreruperea circulaţiei. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, se mai arată în comunicatul Primăriei Miercurea-Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.