Scena principală a Festivalului ARTmania revine în Piața Mare | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Timp Liber » Scena principală a Festivalului ARTmania revine în Piața Mare
Scena principală a Festivalului ARTmania revine în Piața Mare

Scena principală a Festivalului ARTmania revine în Piața Mare

Festivalul ARTmania atrage în fiecare an mii de turiști la Sibiu și se află într-o permanentă dezvoltare și adaptare, organizând la aniversarea de zece ani principalele concerte internaționale în Piața Mare, cu acces gratuit, în zilele de vineri și sâmbătă, 31 iulie și 1 august 2015. Piața Mare, principalul obiectiv turistic al cetății medievale pentru publicul festivalului, este locul unde au concertat în ultimii nouă ani cele mai frumoase proiecte muzicale din universul muzicii Rock și Metal.

Programul concertelor din Piața Mare va urma structura clasică cu trei formații internaționale pe seară, începând de la ora 19:00. Apocalyptica, Anathema, Clan of Xymox și Saturnus sunt principalele formații confirmate pentru Sibiu, trei dintre ele concertând pentru prima dată la festival. Organizatorii oferă zece Meet&Greet-uri cadou participanților care vor demonstra la Sibiu în timpul festivalului, cu ajutorul biletelor păstrate, zece ani de prezență la ARTmania Festival Sibiu.

Cei mai dedicați fani ai festivalului care și-au achiziționat abonamente în avans le pot transforma în promoționalele aniversare realizate special pentru cea de-a zecea ediție  sau pot opta pentru rambursare. Toate informațiile necesare sunt comunicate pe website-ul oficial al festivalului, în pagina http://fan.artmaniafestival.ro.

Festivalul va promova și în acest an numeroase evenimente culturale derivate din cultura rock, în săptămâna 27 iulie – 2 august, sub deviza “10 ani de ARTmania Festival” powered by Tuborg.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.