Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

S-a finalizat înlocuirea a peste 12 kilometri de conducte de gaze naturale la Odorheiu Secuiesc | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 23 mai 2024
Home » Societate » S-a finalizat înlocuirea a peste 12 kilometri de conducte de gaze naturale la Odorheiu Secuiesc
S-a finalizat înlocuirea a peste 12 kilometri de conducte de gaze naturale la Odorheiu Secuiesc

S-a finalizat înlocuirea a peste 12 kilometri de conducte de gaze naturale la Odorheiu Secuiesc

5 milioane de lei vor fi investiţii în municipiu, în acest an, în proiectele de modernizare a reţelei de distribuţie

Delgaz Grid lucrează intens la modernizarea reţelei de gaze naturale din municipiul Odorheiu Secuiesc, 12 kilometri de conducte de gaze naturale fiind înlocuiţi până în prezent din totalul celor 20 de kilometri cuprinşi în programul de investiţii pentru acest an. În desfăşurarea acestor lucrări de investiţii, un rol deosebit de important l-a avut dialogul permanent cu autorităţile locale din Odorheiu Secuiesc, pentru a găsi cele mai bune soluţii care să diminueze cât mai mult cu putinţă disconfortul pentru locuitorii zonei.

Avem o bună colaborare cu Primăria Odorheiu Secuiesc, care ne-a sprijinit în toate demersurile noastre de modernizare a reţelei de distribuţie. Aceste investiţii – care vor aduce servicii mai bune în alimentarea cu gaze naturale a zonei – nu s-ar fi putut derula fără susţinerea autorităţilor locale şi fără înţelegerea manifestată de localnici ”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Pe străzile Vulturului, Câmpului, Sâmbăteşti, József Attila, Fântânei, Pinteni, Bisericii, Bartók Béla, Ugron Gábor şi Pantei, lucrările de investiţii au fost finalizate, inclusiv cele de refacere a carosabilului. De asemenea, au fost înlocuite conductele de gaze naturale pe străzile Târnavei, Szentimre, Imecs László, Stejarului, Dâmbului, Baróti Szabó, M. Eminescu, Attila, Strâmbă, József Eötvös şi Uzinei, urmând ca finalizarea lucrărilor să se facă în cursul acestei luni.

Investiţia companiei Delgaz Grid în municipiul nostru reprezintă un pas important în modernizarea oraşului. Conductele de gaze naturale vechi sunt înlocuite, iar locuitorii vor avea un serviciu mai sigur şi eficient. Mă bucur că în timpul mandatului meu se realizează această investiţie şi de buna conlucrare cu reprezentanţii companiei”, a declarat primarul municipiului Odorheiu Secuiesc, domnul Gálfi Árpád. (M. Predulescu)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.