S-a făcut public numele a încă unui alt cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Timp Liber » S-a făcut public numele a încă unui alt cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest
S-a făcut public numele a încă unui alt cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest

S-a făcut public numele a încă unui alt cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au publicat zilele acestea numele a încă unui cap de afiș care va urca pe scena de la Râșnov la începutul lunii august. Este vorba de formația suedeză In Flames care, practic, va închide festivalul ce se va desfășura în perioada 2-5 august.

Grupul suedez s-a lansat în 1990, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai importante nume din muzica rock-metal din lume, fiind în postura de headlineri la cele mai importante festivaluri de gen.

Cu 12 materiale discografice la activ, cu patru premii Grammis (echivalentul suedez al premiilor Grammy ), In Flames este considerată ca fiind formația care a propulsat genul melodic death metal, fiind totodată catalogată drept esențială pentru genul metalcore și melodic death metal.

Organizatorii festivalului spun că la Râșnov suedezii vor cânta pentru prima dată în România în cadrul unui festival, de fiecare dată când au venit în țară făcând-o în concerte de sine stătătoare.

∗∗∗

Până în acest moment, organizatorii au anunțat 24 de formații care vor urca pe cele două scene ale festivalului de la Râșnov, eveniment organizat în perioada 2-5 august sub numele de Rockstadt Extreme Fest. Este vorba de In Flames, Obituary, Powerwolf, Converge, Dying Fetus, Metal Allegiance, Brujeria, Septicflesh, Dirty Shirt, Bucovina, Belphegor, Misery Index, Gutalax, Fleshless, Get The Shot, Full Of Hell, Dust Bolt, Infest, Obscure Sphinx, Kistvaen, E-An-Na, Ingested, Kurokuma și Impure Wilhelmina.

Abonamentele au fost puse în vânzare încă de anul trecut, pornind de la 150 de lei. După mai multe perioade vânzare, prețul biletelor a ajuns la 270 de lei (valabil până pe 1 iulie; după această dată abonamentele se vor putea cumpăra cu 300 de lei).

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.