Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Reţea evazionistă, destructurată în urma a 72 de percheziţii în mai multe judeţe, printre care şi Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate » Reţea evazionistă, destructurată în urma a 72 de percheziţii în mai multe judeţe, printre care şi Harghita
Reţea evazionistă, destructurată în urma a 72 de percheziţii în mai multe judeţe, printre care şi Harghita

Reţea evazionistă, destructurată în urma a 72 de percheziţii în mai multe judeţe, printre care şi Harghita

Un grup infracţional specializat în contrabandă cu ţigări şi alcool a fost destructurat, în urma a 72 de percheziţii domiciliare efectuate în judeţele Mureş, Harghita, Suceava şi în municipiul Bucureşti. Percheziţiile au avut loc ieri, şapte persoane fiind bănuite de comiterea de infracţiuni.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. „În fapt, mai multe persoane din municipiul Târgu-Mureş sunt bănuite că ar fi constituit o reţea ilegală de comercializare de ţigarete netimbrate şi alcool nefiscalizat, sustrăgându-se de la plata impozitelor şi taxelor aferente”, se arată în comunicat.

La efectuarea percheziţiilor au participat poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – IGPR, poliţişti de investigare a criminalităţii economice din Mureş, Harghita, Suceava, de investigaţii criminale, de la acţiuni speciale şi jandarmi. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. (Şt.P.)

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.