Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Relaţii cu publicul la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 martie 2024
Home » Societate » Relaţii cu publicul la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Miercurea Ciuc
Relaţii cu publicul la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Miercurea Ciuc

Relaţii cu publicul la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Miercurea Ciuc

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului relansează programul de relaţii cu publicul în zilele de marţi şi joi la sediul firmei SC Hárvíz SA din str. Salcâmului, nr. 1.

Luând în considerare măsurile existente de combatere a pandemiei COVID-19, dar şi necesitatea asigurării serviciului de relaţii cu publicul pentru acele persoane care nu au posibilitatea să acceseze suprafeţele de relaţionare electronică cu publicul puse la dispoziţie de către Primăria municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcţia de Asistenţă Socială a primăriei municipiului (e-mail: social@szereda.ro), nu beneficiază de posibilitatea administrării telefonice sau poştale a problemelor, Direcţia de Asistenţă Socială relansează programul de relaţii cu publicul.

Astfel, la sediul firmei SC Hárvíz SA din str. Salcâmului, nr. 1 – partea de imobil cunoscută ca şi circumscripţia de votare nr. 11 – în zilele de marţi şi joi, între orele 09:00-11:00, angajaţii Direcţiei vor sta la dispoziţie în rezolvarea problemelor aparţinătoare ale diferitelor servicii şi alocaţii sociale (alocaţii, stimulente, indemnizaţii), ale intervenţiilor de urgenţă, ale cazurilor de sprijinire a persoanelor vulnerabile, asistenţei persoanelor vârstnice, stabilirea dreptului de a primi indemnizaţii de însoţitori pentru persoanele cu handicap etc.

Mai multe informaţii prin telefon la numărul 0266/31.51.20/int. 115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail social@szereda.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.