Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

PSD Harghita: Rezoluţii de susţinere pentru Grindeanu şi Dragnea | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 27 februarie 2024
Home » Politic » PSD Harghita: Rezoluţii de susţinere pentru Grindeanu şi Dragnea
PSD Harghita: Rezoluţii de susţinere pentru Grindeanu şi Dragnea

PSD Harghita: Rezoluţii de susţinere pentru Grindeanu şi Dragnea

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Harghita a adoptat două rezoluţii de susţinere a Guvernului Grindeanu şi a liderului partidului, Liviu Dragnea.

Potrivit preşedintelui PSD Harghita, Mircea Duşa, Comitetul Executiv Judeţean a avut loc la sfârşitul săptămânii, iar rezoluţiile au fost adoptate în unanimitate.

„În şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, am analizat situaţia politică actuală şi, în urma dezbaterilor, s-au desprins câteva concluzii. De aceea am hotărât să adoptăm şi două rezoluţii: una care se referă la susţinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu şi a doua rezoluţie prin care ne reafirmăm sprijinul pentru preşedintele partidului, Liviu Dragnea”, a declarat, duminică, presei, Mircea Duşa.

Totodată, acesta a spus că membrii Comitetului Executiv Judeţean s-au declarat indignaţi că unii membri de partid îşi exprimă părerile în spaţiul public şi nu în cadrul formaţiunii, conform statutului. Mircea Duşa nu a dorit să nominalizeze persoanele la care a făcut referire.

„Colegii din Comitetul Executiv Judeţean şi-au manifestat indignarea faţă de unul sau doi colegi care nu înţeleg să-şi exprime părerile în cadru instituţional, conform statutului partidului, şi ne transmit gândurile lor prin alte mijloace. Credem că acest lucru nu este corect şi fiecare membru de partid trebuie să îşi exprime gândurile în cadru organizat, în organele de conducere ale partidului”, a afirmat preşedintele PSD Harghita. (Gina Ştefan, Agerpres)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.