Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Program şi acces special la Serviciul de Paşapoarte | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Program şi acces special la Serviciul de Paşapoarte
Program şi acces special la Serviciul de Paşapoarte

Program şi acces special la Serviciul de Paşapoarte

Începând de astăzi, Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Harghita va avea un program prelungit, iar cei care doresc să-şi facă ori să-şi schimbe documentul vor trebui să respecte câteva reguli.

Potrivit biroului de presă al Instituţiei Prefectului Harghita, pentru a se limita răspândirea noului coronavirus (SARS-CoV-2) în rândul cetăţenilor şi al lucrătorilor care asigură relaţiile cu publicul, începând cu data de 15 mai 2020, activitatea cu publicul la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Harghita se va desfăşura zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00.

Accesul se va face exclusiv pe baza programării online, care se poate face prin intermediul site-urilor: hr.prefectura.mai.gov.ro sau epasapoarte.ro.

De asemenea, cetăţenii vor purta obligatoriu măşti (medicale/non-medicale), care pentru o protecţie eficace trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul.

Conform sursei citate, la accesul în interiorul serviciului se va efectua triajul observaţional al cetăţenilor şi nu va fi permisă prezenţa persoanelor care prezintă simptomatologie de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.