Preț special pentru abonamente la festivalul Rockstadt Extreme Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Timp Liber » Preț special pentru abonamente la festivalul Rockstadt Extreme Fest
Preț special pentru abonamente la festivalul Rockstadt Extreme Fest

Preț special pentru abonamente la festivalul Rockstadt Extreme Fest

  • Au mai rămas disponibile mai puțin de 2.000 de abonamente

Organizatorii unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din România dedicate iubitorilor muzicii rock au anunțat o promoție care va fi valabilă în perioada 23-27 mai.

În condițiile în care mai sunt sub 2.000 de abonamente până ce organizatorii vor anunța prima ediție ca fiind „sold out”, prețul biletelor va scădea pentru 5 zile. Astfel, în perioada 23-27 mai, abonamentele care permit accesul în toate zilele de festival vor putea fi achiziționate cu 900 de lei, față de prețul actual de 1.050 lei.

Rockstadt Extreme Fest este unul dintre acele mai apreciate evenimente adresate ascultătorilor muzicii rock din România și chiar din Europa Centrală și de Est. Ajuns la ediția a X-a, una aniversară, festivalul va avea loc în perioada 31 iulie – 4 august, la poalele Cetății Râșnov, Brașov.

Pentru ediția din acest an, vor fi amenajate, în premieră, trei scene în spațiu deschis. Pe ele vor urca peste 100 de formații, dintre care amintim: Amon Amarth, Kreator, Dummu Borgir, Eluveitie, Testament, Leprous, Lacuna Coil, Jinjer, Saxon, Opeth, Fear Factory, Amenra, Paradise Lost, Therapy?, Solstafir, Delain.

Lista întreagă a formațiilor care vor cânta la ediția aniversară Rockstadt Extreme Fest poate fi accesată pe site-ul rockstadtextremefest.ro. Și tot aici veți putea și alte informații suplimentare.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.