PNL Harghita a depus lista candidaților pentru Consiliul Județean Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Politic » PNL Harghita a depus lista candidaților pentru Consiliul Județean Harghita
PNL Harghita a depus lista candidaților pentru Consiliul Județean Harghita

PNL Harghita a depus lista candidaților pentru Consiliul Județean Harghita

  • Cu nume noi pe listă, formațiunea politică speră să obțină cel puțin două locuri în viitoarea componență a CJ

În duminica Floriilor, PNL Harghita a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană lista cu candidații la Consiliul Județean Harghita, precum și candidatura pentru președinte al CJ.

Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita, spunea cu această ocazie că obiectivul partidului este să obțină cel puțin două mandate, la fel cât are în prezent.

„Avem oameni noi pe listele de consilieri județeni, o parte cu experiență în administrație și alții care sunt antreprenori.

Candidat de președinte CJ și primul pe lista de consilieri județeni – Costel Cristian Lazăr, în prezent subsecretar de stat în cadrul Ministerului Culturii. Locul 2 pe listă – Sorin Truță, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Harghita, locul 3 – Petrică Runcan, antreprenor, locul 4 – Cosmin Roșca, antreprenor, locul 5 – Traian Muscă, fermier, pensionar.”, preciza președintele PNL.

„Împreună cu ceilalți consilieri din celelalte partide care reprezintă alegătorii de etnie română, sperăm să avem un cuvânt de spus în Consiliul Județean, să reușim să trecem proiecte benefice pentru localitățile noastre.

Știm că viitorul președinte al CJ va fi altcineva. Sperăm că o să avem o colaborare foarte bună cu viitorul președinte al CJ și cu tot consiliul viitor.”, a mai precizat Sebastian Buzilă.

Candidat la un loc în cadrul Consiliului Județean Harghita, jur. Sorin Nicolae Truţă, a îndemnat alegătorii harghiteni să iasă la vot și să spună nu fundamentalismelor.

„Anul 2024 este unul dificil la nivel global, după cum se știe. Este o mare confruntare între ideologiile suveraniste, populiste și de orice fel care duc la dictatură și la confruntare, după se poate observa.

Noi, membrii PNL din județul Harghita, rămânem consecvenți și fideli principiilor democrației liberale și considerăm că aceste principii trebuie să se manifeste la toate nivelele în administrație, atât în cea publică centrală, cât și în cea publică locală.

În consecință, îi îndemnăm pe locuitorii județului să iasă la vot, să participe la vot, și să spună nu fundamentalismelor de orice fel: naționaliste, religioase, etnice și așa mai departe.”, preciza Sorin Truță.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.