„PNL este pregătit să guverneze cu atenţie faţă de problemele fiecărei categorii sociale” | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Politic » „PNL este pregătit să guverneze cu atenţie faţă de problemele fiecărei categorii sociale”
„PNL este pregătit să guverneze cu atenţie faţă de problemele fiecărei categorii sociale”

„PNL este pregătit să guverneze cu atenţie faţă de problemele fiecărei categorii sociale”

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la două evenimente PNL la Saturn. Acesta a fost aşteptat cu bucurie de o mulţime de oameni dornici să îl vadă.

PSD a produs „cea mai dezastruoasă guvernare din ultimii 30 de ani”, a explicat preşedintele Klaus Iohannis. El a mai spus că social-democraţii nu au avut timp să guverneze şi pentru oameni şi au dat legi care să submineze justiţia, poliţia şi administraţia publică. Şeful statului a explicat că în ultimii ani şi-a folosit toate pârghiile constituţionale pentru a bloca măsuri care ar fi fost catastrofale pentru ţară.

În toţi aceşti ani tulburi în care PSD a urmărit cu orice preţ masacrarea justiţiei, Klaus Iohannis a fost apărătorul puternic al democraţiei şi al statului de drept – se afirmă într-un comunicat de presă al partidului. De altfel, preşedintele se bucură de o înaltă credibilitate atât în ţară cât şi în afara ei, credibilitate creată de-a lungul anilor în care a reprezentat România cu seriozitate oriunde în lume.

La Saturn au fost prezenţi şi liderii PNL. Ludovic Orban a explicat celor prezenţi că PNL este pregătit să guverneze „cu modestie, smerenie faţă de concetăţeni şi cu atenţie faţă de problemele fiecărei categorii sociale”. Declaraţia acestuia a fost secondată de cea a Ralucăi Turcan: „De trei ani, România este campioană în Uniunea Europeană la creşterea preţurilor. Nu le-a păsat nici o secundă că în şcolile din România se învaţă în condiţii insalubre. Nu le-a păsat că au ajuns copiii  să facă autostopul în condiţii de nesiguranţă. Nu le-a păsat de spitale, unde oamenii mor cu zile. Şi-au pus pilele şi clienţii pe funcţii plătite într-o lună cu leafa unui om de rând într-un an”.

După eveniment, liderii PNL au dat mâna cu oamenii şi au rămas la dialog cu aceştia.

Să fie oare timpul schimbării la faţă a României?

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.