Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Miercurea Ciuc:O competiție de patinaj viteză după 16 ani | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 25 februarie 2024
Home » Sport »
Miercurea Ciuc:
O competiție de patinaj viteză după 16 ani
<h5><i>Miercurea Ciuc:</i></h5>O competiție de patinaj viteză după 16 ani

Miercurea Ciuc:
O competiție de patinaj viteză după 16 ani

După aproape 16 ani, pista de patinaj viteză din Miercurea Ciuc a avut din nou gheață amenajată special pentru sportivi. Iar după 16 ani, aici s-a organizat din nou un concurs.

În aceste zile, peste 100 de copii și antrenori din țară sunt prezenți la Miercurea Ciuc unde se organizează un concurs de patinaj viteză, grație unei inițiative și implicări a ministrului Sportului, Eduard Novak, și a fostei sale antrenoare Maria Lăzărescu.

Aceasta își aducea aminte că ultima competiție pe pista de patinaj viteză din Miercurea Ciuc a avut loc în ianuarie 2006, când s-au organizat Campionatele Naționale, iar ultima dată pista a fost folosită în martie, același an, când aici s-a pregătit lotul național pentru Campionatul Mondial de juniori. Apoi, în 2007 a început artificializarea pistei, dar care nu s-a mai finalizat, iar de atunci activitatea patinajului viteză pe pista mare s-a oprit complet. Până în această săptămână.

Cu mai multe detalii despre redeschiderea pistei de patinaj viteză din Miercurea Ciuc vom reveni în ediția print a ziarului de marți. Și tot atunci vom vedea și care sunt planurile Ministerului Sportului pentru pista de patinaj de la Miercurea Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.