Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Număr mare de echipaje la Raliul Harghitei | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Sport » Număr mare de echipaje la Raliul Harghitei
Număr mare de echipaje la Raliul Harghitei

Număr mare de echipaje la Raliul Harghitei

Trecerea Raliului Harghitei de pe macadam pe asfalt a adus şi un număr mai mare de echipaje la startul competiţiei. Astfel, dacă anul trecut au participat 46 de echipaje, acum, pe grila de start se află 58. Printre aceştia se află şi piloţii de top ai campionatului, lista fiind deschisă de Simone Tempestini, cel care are în palmares două titluri consecutive de campion naţional şi un titlu mondial la juniori, obţinut săptămâna trecută.

Printre alţi piloţi care pot fi văzuţi în acţiune pe drumurile harghitene se află şi Dan Gîrtofan, Gergo Szabó sau Edwin Keleti.

 Superspeciala „Árpád Dietrich” este programată astăzi

Începutul zilei de astăzi este dedicat unui Shakedown (între orele 09:00-13:30), pe traseul Forţeni – strada Pantei din Odorhei (2,91 km).

După ora 15:00 se va da startul, din Văleni, în prima probă a raliului, în total fiind programate 4 probe speciale. Seara se va termina cu Superspeciala „Árpád Dietrich”, aceasta desfăşurându-se în centrul municipiului Odorheiu-Secuiesc.

Pentru ziua de sâmbătă, Raliul Harghitei oferă 8 secţiuni competitive cu o lungime totală de 93,72 km. Astfel, ziua va începe la ora 09:00, cu PS5 Bucin, care are 28,84 km, urmată de PS6 Liban (12 km). Ultimele două secţiuni ale raliului reprezintă reluarea buclei de astăzi: două întreceri pe probele Văleni – Sânpaul – Lueta. De precizat faptul că PS12 Lueta 3 reprezintă şi proba Power Stage, unde cele mai rapide 3 echipaje vor primi puncte suplimentare.

Sosirea primilor piloţi este estimată la ora 19:16.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.