Nereguli la un alt site al unei primării din judeţ | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 13 iulie 2024
Home » Societate » Nereguli la un alt site al unei primării din judeţ
Nereguli la un alt site al unei primării din judeţ

Nereguli la un alt site al unei primării din judeţ

PSD Gheorgheni a transmis o sesizare privind aspectul şi conţinutul site-ului oficial al municipiului Gheorgheni din judeţul Harghita, deoarece acest site s-a mutat pe un subdomeniu sic.hu, „lucru total inadmisibil pentru un municipiu din România”.

„Astfel de acţiuni şovine şi nelegale nu aduc deloc bine comunităţii noastre, şi aici vorbesc de întreaga comunitate, atât români, cât şi maghiari. Nouă nu ne trebuie terminaţii noi, ci proiect real de dezvoltare a municipiului. UDMR s-a luptat ca acest oraş să devină municipiu, iar liderii locali ai PCM o transformă în comună, iar prin astfel de acţiuni o să transforme municipiul în grajd, fiindcă nimeni nu o să se uite spre un oraş care din punct de vedere politic este o ameninţare şi este considerat un butoi de pulbere în care stă să explodeze un conflict interetnic, lucru care este ireal, dar degeaba spui peste tot că nu e aşa când conducerea municipiului nu respectă legile şi nu are un pic de bun simţ!”, consideră preşedintele PSD Gheorgheni, Marius-Graţian Benchea.

PSD Gheorgheni consideră totodată că acţiunile de transferări a domeniului municipiului derutează oamenii, ba mai mult este discriminatoriu faţă de etnicii români din municipiul Gheorgheni, astfel dacă după sesizarea transmisă la Prefectură nu se vor lua măsuri pentru restabilirea situaţiei legale, Organizaţia Municipală PSD Gheorgheni este dispusă să denunţe aceste fapte la CNCD sau chiar în instanţă.

Biroul de presă al PSD Gheorgheni

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.