Modernizarea spaţiilor de învăţământ la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Învățământ » Modernizarea spaţiilor de învăţământ la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa
Modernizarea spaţiilor de învăţământ la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa

Modernizarea spaţiilor de învăţământ la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa

Ieri s-au inaugurat lucrările de reabilitare a sălii de sport la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Topliţa. La festivitatea de inaugurare a participat d-l primar al municipiului Topliţa, Stelu Platon şi preotul Stoian Adrian. Sala de sport a liceului, construită în anul 1976, cu lucrări de reabilitare la pardoseală în anul 1999, datorită infiltraţiilor de apă din ultima vreme, punea în pericol activităţile sportive din orele de curs. Lucrările au constat în realizarea unei noi pardoseli în sistem stratificat, compus dintr-un covor prefabricat din granule de cauciuc şi mai multe straturi turnate de poliuretan, aplicarea unei plinte de protecţie la pereţii exteriori şi trasarea cu vopsele speciale a terenurilor necesare activităţilor sportive. De asemenea, s-au făcut lucrări de izolare a surselor de apă din zonă, cât şi lucrări de modernizare a grupurilor sanitare, chiuvete şi boilere electrice pentru apă caldă, vestiarele pentru fete şi băieţi.

Lucrările au fost executate de firma SC INDFLOOR MUREŞ SRL. Fondurile necesare acestor lucrări au fost asigurate de Primăria municipiului Topliţa şi Consiliul local Topliţa, cărora pe această cale le aducem deosebite mulţumiri.

Director, prof. Citirigă Dumitru

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.