Miercurea Ciuc: Arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate » Miercurea Ciuc: Arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt
Miercurea Ciuc: Arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt

Miercurea Ciuc: Arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt, dar şi că a accidentat grav o vârstnică de 78 de ani, a fost reţinut în primă fază, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, suspectul a fost identificat, marţi, după o anchetă ce a durat aproape două luni. În urma cercetărilor desfăşurate până în prezent a rezultat că tânărul ar fi comis mai multe infracţiuni de furt, furt calificat, tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, fapte săvârşite în cea de-a doua jumătate a lunii iunie a.c.

„De asemenea, fără să fi fost sesizat vreun accident rutier şi fără să fi fost făcute menţiuni în acest sens, poliţiştii au stabilit că, la data de 17.08.2019, în jurul orei 10:30, o bătrânică de 78 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu grave leziuni, pe care le-a suferit după ce se pare că a fost lovită pe strada Şumuleu de un vehicul cu tracţiune animală, condus de acelaşi localnic de 19 ani, care a părăsit locul accidentului”, conform sursei citate.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, tânărul a fost prezentat miercuri judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.