Microbuz răsturnat între Borsec și Tulgheș: două persoane decedate și alte 7 au fost transportate la spital | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 iulie 2024
Home » Societate » Microbuz răsturnat între Borsec și Tulgheș: două persoane decedate și alte 7 au fost transportate la spital
Microbuz răsturnat între Borsec și Tulgheș: două persoane decedate și alte 7 au fost transportate la spital

Microbuz răsturnat între Borsec și Tulgheș: două persoane decedate și alte 7 au fost transportate la spital

Un accident rutier care s-a produs azi dimineață, în jurul orei 6:20, s-a soldat cu decesul a două persoane, iar alte 7 persoane au fost transportate la spital.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 20 de persoane (inclusiv șoferul). Între Borsec și Tulgheș, microbuzul, care făcea curse regulate între Praga și Orhei (Republica Moldova), a derapat, s-a lovit de un stâlp și s-a răsturnat pe o parte. În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în autovehicul, acestea fiind găsite fără puls de către echipa de intervenție. Cele două victime, un bărbat și o femeie, aveau în jur de 30 de ani.

De asemenea, alte 11 persoane au fost rănite ușor, iar 7 au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Cele 11 persoane care au refuzat să meargă la spital se află la sediul primăriei Tulgheș, unde primesc mâncare și ceai cald.

LIVIU C.

Arivă foto

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.