Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Mai puţin de 3 săptămâni până la Rockstadt Extreme Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 20 mai 2024
Home » Timp Liber » Mai puţin de 3 săptămâni până la Rockstadt Extreme Fest
Mai puţin de 3 săptămâni până la Rockstadt Extreme Fest

Mai puţin de 3 săptămâni până la Rockstadt Extreme Fest

Este pentru al patrulea an când capitala rock-ului extrem va fi tot la Râșnov, de data aceasta Rockstadt Extreme Fest urmând a avea loc în perioada 11-14 august.

Prima noutate propusă de organizatori în acest an este renunțarea la ziua de miercuri și introducerea zilei de duminică, ca zi cu concerte. Astfel, festivalul din acest an se va încheia în dimineața zilei de luni și nu duminică, cum a fost până acum.

Și acum vor fi amplasate două scene, însă va fi o schimbare majoră și în această privință. Astfel, dacă anul trecut concertele pe scena mică începeau imediat după terminarea programului pe scena principală și țineau până târziu în noapte, acum, concertele vor avea loc concomitent pe cele două scene. Practic, în cele 3 zile, între orele 16:00-02:00 se va cânta continuu. De menționat și faptul că scena principală va purta numele lui Adrian Rugină, una dintre victimele din Clubul Colectiv de anul trecut și membru de bază în organizarea edițiilor anterioare ale festivalului.

Trecând la formații, organizatorii propun pentru ediția din acest an 24 de formații. Alte 27 de trupe vor întreține atmosfera pe scena secundară.

Dintre trupele venite din străinătate, vor fi prezente la Râșnov nume ca Soulfly, My Dying Bride, Mayhem, Borknagar, Soilwork sau Destruction. Iar dintre numele autohtone amintim: Bucovina, Ura de După Ușă, Negură Bunget, H8 sau E-An-Na.

 Cazare și bilete

La fel ca și anul trecut, locurile de cazare în pensiunile și hotelurile din Râșnov au fost epuizate cu foarte multe luni înainte. Însă, organizatorii vor amenaja din nou un spațiu pentru corturi, în imediata apropiere a locului unde vor avea concertele. Accesul în camping-ul improvizat se va face pe bază de brățări (15 lei/persoană) și va fi dotat cu toate facilitățile: toalete, lavoar și dușuri. De asemenea, campingul va dispune și de pază.

În ceea ce privesc abonamentele, prețul acestora este de 250 lei. Nu au fost puse în vânzare și bilete pentru o singură zi.

Mai multe detalii despre ediția din acest an a Rockstadt Extreme Fest puteți afla de pe site-ul rockstadtextremefest.ro și de pe pagina de Facebook www.facebook.com/rockstadtextremefest/

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.