Liga a II-a: FC M. Ciuc va juca ultimul meci din campionat cu spectatori în tribună | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Sport » Liga a II-a: FC M. Ciuc va juca ultimul meci din campionat cu spectatori în tribună
Liga a II-a: FC M. Ciuc va juca ultimul meci din campionat cu spectatori în tribună

Liga a II-a: FC M. Ciuc va juca ultimul meci din campionat cu spectatori în tribună

Potrivit clubului de fotbal și biroului de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, FC Miercurea Ciuc va juca meciul de duminică, cel cu ASU Poli Timișoara, cu spectatori în tribună. Accesul publicului se va face conform Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății care prevede că vor putea intra doar persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2, cu condiția să fi trecut 10 zile de la rapel, cele care prezintă un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau unul antigen de cel mult 24 de ore.

Va fi permisă ocuparea doar a 25% din capacitatea arenei, iar organizatorii vor amenaja spațiul din tribună în așa fel încât ca la fiecare scaun ocupat să urmeze alte 3 libere. Spectatorii, care vor fi obligați să poarte masca de protecție pe toată durata participării la evenimentul sportiv, au obligația să nu părăsească locul (scaunul) alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.

Înaintea ultimei etape…

…trei echipe sunt în dispută pentru locurile 3 şi 4, cele care duc la barajul de promovare în Liga I. CS Mioveni nu mai poate pierde prezenţa în baraj, în schimb poate pierde locul 3, ceea ce poate ar conta în privinţa viitorului adversar. Pentru al doilea loc se vor duela, de la distanţă, Dunărea Călăraşi şi FC Miercurea Ciuc.

Harghitenii nu depind numai de ei pentru a ajunge la baraj, ci şi de călărăşenii. Astfel, pentru a prinde locul 4, ciucanii trebuie să bată, iar Dunărea Călăraşi să nu câştige meciul cu Craiova (în cazul în care cele două echipe termină la egalitate, FC M. Ciuc ar avea câştig de cauză ca urmare a rezultatelor din cele două meciuri directe).

Clasamentul înaintea ultimei etape:

1. U Craiova 1948953113-753
2. Rapid951314-1049
3. Mioveni926117-1145
4. Călăraşi923410-1843
5. FC M. Ciuc92347-941
6. ASU Poli92257-1340

Programul ultimei etape:

CS Mioveni – Rapid (duminică, 23 mai, ora 13:30);
U Craiova 1948 – Dunărea Călăraşi (duminică, 23 mai, ora 18:30);
FC M. Ciuc – ASU Poli Timişoara (duminică, 23 mai, ora 18:30).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.