Lacu Roşu – Cheile Bicazului, o destinaţie ideală pentru un weekend în natură | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 23 septembrie 2023
Home » Timp Liber » Lacu Roşu – Cheile Bicazului, o destinaţie ideală pentru un weekend în natură
Lacu Roşu – Cheile Bicazului, o destinaţie ideală pentru un weekend în natură

Lacu Roşu – Cheile Bicazului, o destinaţie ideală pentru un weekend în natură

De multe ori se întâmplă ca la finalul unei săptămâni de muncă să simţi nevoia unei evadări departe de oraş, departe de zona în care stai zi de zi. Iar una dintre aceste destinaţii – accesibilă atât pentru cei din zona de nord a judeţului, cât şi pentru cei din sud – este Lacu Roşu, cu Cheile Bicazului.

Este o zonă care îndeplineşte (aproape) toate pretenţiile turiştilor iubitori de natură, atât celor care se orientează către excursii montane, cât şi celor care vor doar să se recreeze în mijlocul naturii.

Traseele de escaladă vestite în întreaga ţară şi drumeţiile montane au fost completate, anul trecut, cu traseul de Via Ferrata (200 metri lungime şi 180 metri diferenţă de nivel).

De asemenea, turiştii pot opta pentru traseele de mountain-bike ori se pot îndrepta către parcul de aventuri.

Cei care doresc să rămână mai aproape de staţiune pot face mişcare pe terenurile de sport (de fotbal, tenis sau cu mese de ping pong), se pot plimba cu bărcile pe Lacul Roşu ori pot recurge la un tur de observare a urşilor.

Hotel Restaurant Lacu Roşu

În ceea ce priveşte cazarea şi masa, se poate apela la serviciile oferite de Hotel Restaurant Lacu Roşu. Situat în mijlocul acestui miracol natural, hotelul şi restaurantul oferă clienţilor linişte şi relaxare pe tot parcursul anului.

Toate cele 47 de camere ale hotelului sunt dotate cu wifi gratuit, încălzire centrală, cabine de duş, uscător de păr, telefon, LED TV şi minibar.

Hotelul asigură toate facilităţile unei locaţii liniştite şi extrem de primitoare, ideale pentru odihnă şi recreere.

Restaurantul, cu o capacitate de 350 de locuri, oferă posibilitatea alegerii dintr-un meniu variat, preparate tradiţionale ungureşti şi româneşti, cât şi internaţionale, în compania unor vinuri din podgorii renumite.

De asemenea, Hotel Restaurant Lacu Roşu este cea mai bună alegere atât pentru organizarea de conferinţe, întâlniri de afaceri, team-building-uri sau a altor evenimente, cât şi pentru desfăşurarea nunţii de vis.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.