La ARTmania Festival și Rockstadt Extreme Fest: Intrare liberă pentru persoanele cu dizabilități la cele mai mari festivaluri de muzică rock din zonă | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 decembrie 2023
Home » Timp Liber »
La ARTmania Festival și Rockstadt Extreme Fest:
Intrare liberă pentru persoanele cu dizabilități la cele mai mari festivaluri de muzică rock din zonă
<h5><i>La ARTmania Festival și Rockstadt Extreme Fest:</i></h5>  Intrare liberă pentru persoanele cu dizabilități la cele mai mari festivaluri de muzică rock din zonă

La ARTmania Festival și Rockstadt Extreme Fest:
Intrare liberă pentru persoanele cu dizabilități la cele mai mari festivaluri de muzică rock din zonă

La sfârșitul acestei luni și începutul lunii august, iubitorii muzicii rock vor avea parte de două festivaluri care au devenit un etalon pentru evenimentele de acest gen.

Ajuns la ediția cu numărul 14, ARTmania Festival va avea loc la Sibiu, în perioada 26-27 iulie. Pe scena care va fi amplasată în Piața Mare vor urca formații ca Dream Theater (cu o istorie de peste 30 de ani, americanii sunt pioneri ai genului progressive-metal), Opeth (cu 12 albume la activ, suedezii se numără printre cele mai bune proiecte muzicale de pe mapamond, fie că vorbim despre concerte sau albume) sau Wardruna (formație cunoscută publicului din România în special datorită serialului Vikings).

Organizatorii festivalului din Sibiu precizează că persoanele cu dizabilități au acces gratuit la concerte. Acestea se pot prezenta, în perioada festivalului, la Info Point-ul ARTmania (amplasat în Piața Mare, în zona Muzeului Național Brukenthal) cu un act de identitate și cu certificatul de încadrare în grad de handicap. În cazul în care persoana cu dizabilități este încadrată în gradul de handicap grav cu asistent personal, aceasta va fi însoțită de un asistent, care va avea acces, de asemenea, gratuit.

La Râșnov, la poalele cetății, în perioada 1-4 august va avea loc o nouă ediție a Rockstadt Extreme Fest, cel mai important festival de muzică rock extrem din Europa de Est. Și aici este asigurat accesul gratuit persoanelor cu dizabilități. Pentru acest lucru, cei interesați trebuie să ia înainte legătura cu organizatorii festivalului, condiția fiind o înscriere prealabilă – pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro se poate trimite o copie a certificatului de încadrare în grad de handicap, însoțit de nume și prenume.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.