În 16 septembrie:Întâlnirea pompierilor din judeţul Harghita, ediţia I | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 11 decembrie 2023
Home » Sănătatea »
În 16 septembrie:
Întâlnirea pompierilor din judeţul Harghita, ediţia I
<h5><i>În 16 septembrie:</i></h5>Întâlnirea pompierilor din judeţul Harghita, ediţia I

În 16 septembrie:
Întâlnirea pompierilor din judeţul Harghita, ediţia I

În premieră, Asociaţia Pompierilor Voluntari din judeţul Harghita, cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, în parteneriat cu Federaţia Pompierilor din Ungaria şi compania „Csiki Sör” Manufaktura SRL, va organiza sâmbătă, 16 septembrie, Întâlnirea Pompierilor din judeţul Harghita – ediţia I.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Consiliul Judeţean Harghita, organizatorii îşi propun să facă din acest eveniment o tradiţie, pentru a le oferi oportunitatea membrilor serviciilor voluntare şi profesioniste, precum şi ai asociaţiilor de profil să petreacă o zi împreună.

Evenimentul este deschis publicului larg pentru a veni în contact cu activitatea desfăşurată de pompieri, dar şi pentru a petrece timp de calitate.

Pe lângă atelierele de specialitate, vor avea loc sesiuni de instruire în toate domeniile, de la prim ajutor la incendii ce se pot produce la domiciliu, resuscitare şi utilizarea defibrilatorului, a stingătoarelor, prezentare aparate de protecţie respiratorie.

Totodată, în cadrul evenimentului, pompierii juniori, cu vârsta de până la 14 ani, vor depune jurământul. Organizatorii nu au uitat de familii şi copii, aşadar, pe lângă programele profesionale, sunt pregătite spectacole şi activităţi pentru copii, seara încheindu-se cu un concert.

Evenimentul va avea loc în incinta de recreere a companiei „Csiki Sör” Manufaktura SRL din comuna Sânsimion, judeţul Harghita.

„Astfel, sâmbătă, 16 septembrie, dis-de-dimineaţă, Csiki Sör Manufaktura SRL îşi va deschide porţile pentru un eveniment deosebit în compania pompierilor harghiteni, dar nu numai”, se arată în comunicatul CJ Harghita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.