Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Înscrieri în învăţământul militar | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Învățământ » Înscrieri în învăţământul militar
Înscrieri în învăţământul militar

Înscrieri în învăţământul militar

Ministerul Apărării Naţionale, prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Harghita, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în învăţământul liceal, postliceal şi universitar militar pentru anul de învăţământ 2024-2025.

Înscrierile se fac online, pe platforma recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal sau însoţit de un părinte/tutore legal (pentru candidaţii la colegiile naţionale militare) la centrul militar al judeţului/sectorului de domiciliu.

La nivel naţional, pentru învăţământul liceal militar sunt disponibile 816 locuri, ultima de zi înscriere fiind vineri, 22 martie.

Pentru programele de studii universitare de licenţă pentru formarea ofiţerilor în activitate sunt alocate 492 de locuri, termenul de înscriere fiind data de 31 mai.

Se pot face înscrieri şi pentru programele de studii postliceale militare pentru formarea maiştrilor militari în activitate (2 ani), fiind disponibile 508 de locuri la 5 şcoli din ţară. De asemenea, pentru studiile postliceale militare pentru formarea subofiţerilor în activitate (1 an) sunt disponibile 883 de locuri în 4 şcoli din ţară.

Detalii suplimentare privind documentele necesare întocmirii dosarului de candidat şi informaţii legate de etapele care sunt de parcurs se pot obţine la sediul Biroului informare-recrutare al Centrului militar judeţean Harghita, situat în municipiul Miercurea-Ciuc, strada Piaţa Cetăţii, nr. 1, sau la unul din numerele de telefon 0266/37.15.20, int. 128/int. 123 sau 0266/31.16.20.

Programul de lucru cu publicul al Biroului informare-recrutare este: în fiecare zi de luni, miercuri, joi şi vineri între 08:00 şi16.00, iar marţi între orele 10:00 şi 18:00.

Informaţii mai pot fi găsite pe site-urile oficiale, la adresele: recrutare.mapn.ro, Facebook.com/RecrutareMApN sau Facebook.com/CentrulMilitarJudeţeanHarghita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.