Încercând să scape de polițiști, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe câmp | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 23 iulie 2024
Home » Societate » Încercând să scape de polițiști, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe câmp
Încercând să scape de polițiști, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe câmp

Încercând să scape de polițiști, și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe câmp

Polițiștii din Sândominic și Cârța au urmărit un tânăr de 22 de ani mai mulți kilometri, după ce acesta, aflându-se la volanul unui autovehicul, nu a oprit la semnalele lor.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, joi seara, în jurul orei 19:45, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Miercurea Ciuc, formată din poliţişti ai Posturilor de Poliţie Sândominic și Cârța, a procedat la oprirea regulamentară a unui autovehicul care circula pe DJ 125.

Conducătorul auto în cauză a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea spre comuna Sândominic, astfel încât s-a procedat la urmărirea acestuia, iar după circa 2 km acesta a abandonat autovehiculul şi a fugit pe un câmp. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l prindă pe tânăr și să-l imobilizeze.

Cu ocazia legitimării s-a stabilit și motivul pentru care acesta a fugit de oamenii legii: nu deținea permis de conducere, iar autovehiculul respectiv nu era înmatriculat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.