Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Încep înscrierile pentru depozitele de biciclete amplasate pe Aleea Octavian Goga | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Societate » Încep înscrierile pentru depozitele de biciclete amplasate pe Aleea Octavian Goga
Încep înscrierile pentru depozitele de biciclete amplasate pe Aleea Octavian Goga

Încep înscrierile pentru depozitele de biciclete amplasate pe Aleea Octavian Goga

Locuitorii din Aleea Octavian Goga şi din blocurile adiacente sunt încurajaţi să îşi securizeze bicicletele prin închirierea unuia dintre cele 176 de locuri de depozitare disponibile.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria municipiului Miercurea-Ciuc, înregistrările vor putea fi făcute prin intermediul unui formular online, care va fi disponibil din această seară, de la ora 18:00. Linkul spre formularul Google, va putea fi accesat pe site-ul primăriei, miercureaciuc.ro, în secţiunea Informaţii importante şi pe paginile de Facebook ale instituţiei.

Solicitările pentru depozitarea bicicletelor pot fi înregistrate până duminică, 21 aprilie, ora 18:00. Locurile disponibile vor fi închiriate în ordinea înregistrării, iar taxa anuală pentru acestea este de 50 de lei.

Există 11 spaţii de depozitare pentru biciclete pe Aleea Octavian Goga, fiecare având capacitatea de a depozita 16 biciclete. Conform sursei citate, Consiliul municipal a adoptat regulamentul în martie, iar informaţiile esenţiale au fost aduse la cunoştinţa locuitorilor şi prin afişe amplasate la intrările în scări.

Pentru a evita erorile, cei care solicită un loc de depozitare al bicicletelor, sunt rugaţi să introducă cu atenţie datele personale conform actului de identitate. Totodată, şi persoanele cu domiciliu temporar sunt eligibile pentru a aplica pentru un spaţiu de depozitare.

După încheierea perioadei de aplicare, cererile vor fi analizate, iar aplicanţii vor fi notificaţi prin e-mail cu privire la rezultatele evaluării. În urma acestora, va fi disponibilă o perioadă de cinci zile pentru a depune contestaţii în caz de nemulţumire. Locurile disponibile rămase vor fi distribuite în funcţie de cererile primite, iar contractele de închiriere vor fi semnate, furnizându-se cheile de acces către depozite.

EMILIA Ş.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.