Încă un angajat al Consiliului Județean Harghita confirmat cu COVID-19 | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 25 ianuarie 2023
Home » Sănătate » Încă un angajat al Consiliului Județean Harghita confirmat cu COVID-19
Încă un angajat al Consiliului Județean Harghita confirmat cu COVID-19

Încă un angajat al Consiliului Județean Harghita confirmat cu COVID-19

Președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, a anunțat, miercuri seara, că un angajat al instituției este infectat cu SARS-CoV-2, motiv pentru care, începând de astăzi, colegii acestuia vor lucra de acasă, iar birourile vor fi dezinfectate.

„Vă aduc la cunoștință faptul că la încă un coleg de al nostru s-a confirmat infectarea cu noul coronavirus; astfel, am solicitat munca de la domiciliu pentru colegii de birou ai acestuia. Totodată, vă informez asupra faptului că, pentru asigurarea siguranței de a lucra la sediul instituției, colegii de la Direcția Generală Patrimoniu vor efectua dezinfectarea etajului 3 cu lămpile UV”, a înștiințat șeful administrației publice județene.

El și-a rugat colegii să fie vigilenți, să respecte măsurile sanitare și de protecție – purtarea măștii, păstrarea distanțării sociale și a regulilor de igienă – și să fie „atenți la colegii mai vulnerabili”.

Acesta este cel de-al treilea caz COVID-19 înregistrat la Consiliul Județean Harghita, după cel din iunie și apoi cel de la sfârșitul lunii august, printre persoanele infectate numărându-se și unul dintre vicepreședinți.

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus continuă să crească în Harghita, unde în primele trei zile ale săptămânii s-au înregistrat 40 de noi cazuri.

DANIELA MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.