Încă patru zile până la Raliul de Viteză în Coastă, etapa de la Harghita-Băi | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Sport » Încă patru zile până la Raliul de Viteză în Coastă, etapa de la Harghita-Băi
Încă patru zile până la Raliul de Viteză în Coastă, etapa de la Harghita-Băi
Foto: Harghita Hill Climb Challenge

Încă patru zile până la Raliul de Viteză în Coastă, etapa de la Harghita-Băi

Ne mai despart doar patru zile până la cel mai important eveniment automobilistic din Miercurea-Ciuc: Raliul de Viteză în Costă, care va fi găzduit de Harghita-Băi.

Etapa harghiteană a debutat în 2021, atunci în cadrul diviziei secunde a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Ulterior, graţie organizării excepţionale şi a cadrului în care se organizează, a devenit etapă reper în cadrul campionatului naţional – bineînţeles, prima divizie.

La fel ca anul trecut, şi etapa din acest an se va întinde pe durata a 3 zile. În prima zi, vineri, 28 iunie, pasionaţii de maşini vor putea intra în contact cu bolizii şi cu piloţii. În Piaţa Libertăţii, din Miercurea-Ciuc, vor avea loc verificările tehnice şi cele administrative (începând cu ora 10:00), precum şi prezentarea echipelor (de la ora 19:00).

Următoarele două zile sunt dedicate concursului propriu-zis, pe drumul judeţean care duce la Harghita-Băi. Sâmbătă, 29 iunie, vor avea loc cele 3 probe de recunoaştere a traseului, iar ulterior cele două antrenamente. Duminică, după alte două recunoaşteri, se vor disputa etapele de concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc tot duminică, seara, în centrul municipiului.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.