În Tulgheş s-a deschis un supermarket modern | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 decembrie 2023
Home » Economic » În Tulgheş s-a deschis un supermarket modern
În Tulgheş s-a deschis un supermarket modern

În Tulgheş s-a deschis un supermarket modern

Cu paşi mici, dar siguri, comuna Tulgheş se îndreaptă, de la an la an, spre urbanizare, spre perspectiva unui orăşel de munte în toată puterea cuvântului.

Săptămâna trecută, ştacheta bunăstării şi a îmbunătăţirii vieţii tulgheşenilor s-a mai ridicat cu câteva procente. În prezenţa autorităţilor locale, consilieri locali, salariaţi ai Primăriei, preacinstite feţe bisericeşti şi a numeroşi localnici s-a deschis un supermarket modern, marca PROFI.

După o slujbă de binecuvântare a noului magazin, săvârşită de preoţii Vasile Şuteu şi Vasile Tănase, Marcel Vancu, primarul comunei şi Vayda Ioan, reprezentantul PROFI, au tăiat panglica inaugurală, care a fost stropită cu tradiţionala şampanie. Vayda Ioan, manager proiect deschideri, a mulţumit autorităţilor locale pentru buna colaborare în realizarea acestui magazin în comuna Tulgheş, care, pe lângă cele peste 3.000 de produse oferite tulgheşenilor, la preţuri pentru toate buzunarele, a mai creat 14 noi locuri de muncă pentru localnici. De asemenea, Ioan Vayda a promis că noul supermarket va încerca să satisfacă dorinţele tulgheşenilor, scutindu-i de a se mai deplasa la oraş după anumite produse.

Marcel Vancu a scos în evidenţă faptul că acest supermarket, alături de celelalte investiţii realizate de-a lungul anilor, apropie Tulgheşul tot mai mult de o localitate urbană.

După numărul mare de cumpărători care au umplut noul magazin, se desprinde concluzia că prin deschiderea acestuia s-a îndeplinit un vis al locuitorilor comunei de a avea, la ei acasă, un supermarket modern, bine aprovizionat, în care să se practice un comerţ modern şi civilizat.

De remarcat faptul că supermarketul de la Tulgheş este primul magazin cu această marcă deschis în mediul rural în judeţul Harghita.

V. GOTEA

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.