Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru camera bebelușului tău | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 21 septembrie 2023
Home » Societate » Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru camera bebelușului tău
Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru camera bebelușului tău

Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru camera bebelușului tău

Părinții își doresc ca toate lucrurile să fie pregătite înainte de nașterea copilului lor. Acest eveniment este unul care îți va provoaca emoții foarte mari, iar, din cauza stresului, este destul de dificil să te gândești la toate. Este important ca totul să fie așa cum trebuie înainte ca cel mic să apară pe lume. Dacă ai nevoie de idei pentru camera copilului și vrei ca nimic să nu îi lipsească, citește în continuare acest articol.

Iată 3 lucruri esențiale pentru camera celui mic

Patul

Pătuțul bebelușului este elementul central al camerei și locul în care cel mic va petrece mult timp după naștere. Există foarte multe modele din care le poți alege, iar ca să îl găsești pe cel mai potrivit te poți ghida dupa mai multe criterii. Patul perfect trebuie să fie sigur, durabil și, nu în ultimul rând, confortabil. Dacă alegi ca acesta să fie din lemn, asigură-te că a fost tratat cu lacuri ecologice, care să fie conforme cu normelor și reglementările europene. Există mai multe patuturi de copii de la Babyneeds, care îndeplinesc toate condițiile de siguranță. Poți alge să folosești o saltea antialergenică, care să permită pielii să respire și care să încapă perfect în cadru.

Scaun pentru alăptat

Un obiect esențial în camera celui mic este scaunul de alăptat. Atunci când cumperi scaunul este bine să îl probezi înainte, ca acesta să te facă să te simți cât mai confortabil. Chiar dacă nu îl vei alăpta în mod special, cu siguranță vei petrece mult timp cu bebelușul tău în scaun. Există mai multe modele din care poți alege, dar culorile deschise sunt de evitat pentru că se pot murdări mult mai ușor. Poți folosi și o husă de protecție pe care să o schimbi periodic. O alternativă pentru scaunul de alăptat poate fi un scaun de tip balansoar sau un fotoliu clasic.

Termometru

Sunt lucruri pe care trebuie să le respecți cu strictețe atunci când vine vorba de camera în care bebelușul va dormi. Aerul proaspăt, lumina, dar și temperatura sunt factori extrem de importanți pentru sănătatea acestuia. Specialiștii recomandă în camera bebelușului o temperatură între 21 și 24 de grade Celsius. De asemenea, umiditatea din camera poate să ajungă până la 65%. Poți folosi un termometru care să indice toți acești indicatori pe care să îi ajustezi în funcție de nevoile copilului. Ai grijă ca încăperea să fie tot timpul aerisită, iar după fiecare aerisire să verifici ce indică termometrul.

Sunt multe de pregătit atunci când urmează să apară pe lume un nou membru în familie. Siguranța este primordială pentru cel mic, dar la fel de important este și confortul tău. Oricare din ideile de mai sus te pot ajuta să oferi bebelușului tău un cămin securizat și primitor. Alege să investești în lucruri de calitate, rezistente în timp care să te ajute în primii ani de viață ai copilului.

Sursa foto: pexels.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.