Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Horoscop vara 2019 – Află ce destinație să alegi pentru următoarea vacanță în funcție de zodia ta | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Timp Liber » Horoscop vara 2019 – Află ce destinație să alegi pentru următoarea vacanță în funcție de zodia ta
Horoscop vara 2019 – Află ce destinație să alegi pentru următoarea vacanță în funcție de zodia ta

Horoscop vara 2019 – Află ce destinație să alegi pentru următoarea vacanță în funcție de zodia ta

Acum că vara și-a intrat pe deplin în drepturi, pofta noastră de călătorii și vacanțe crește odată cu temperaturile din termometru. Dacă încă nu ți-ai planificat vacanța de vară sau încă oscilezi între mai multe variante, fiecare tentantă în felul ei, iată unde trebuie să ajungi măcar o dată în viață, in funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Astrele ne oferă indicii importante despre temperamentul și personalitatea noastră, pe care adeseori le camuflăm sub măști impuse de standardele și influențele exterioare.

Așadar, uită de pozele de vacanță ideale de pe rețelele de socializare, de destinațiile turistice în trend și chiar de sugestiile bine intenționate ale prietenilor și ascultă-ți intuiția și propriile tale nevoi și dorințe în alegerea următoarei vacanțe.

Să vedem cum ar arăta acest turist autentic din tine, caracterizat de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Născut sub elementul focului, acest semn zodiacal abundă de energie și vitalitate. Aventurieri și exploratori din fire, berbecilor le place să iasă mai mereu din zona de confort pentru a trăi senzații intense și a vedea locuri spectaculoase. O destinație neconvențională precum parcul de aventuri Vatnajokull din Islanda poate fi o opțiune ideală pentru firea energică și impulsivă a berbecului. Pentru mai multe idei de destinații ieșite din tipar, intra aici și vezi și alte sugestii potrivite pentru zodia ta.

Taur

Romantici incurabili și pasionați de gastronomie, taurii vor fi mereu inclinați să aleagă confortul în defavoarea aventurii. Pentru firea lor calmă, orientată către plăcerile materiale și senzuale ale vieții, o destinație potrivită pentru acești nativi ar fi un rai al bucatelor delicioase și al peisajelor idilice precum frumoasa Italie.

Gemeni

Sociabili și extrem de expansivi în interacțiunile cu ceilalți gemeni, iubesc să cunoască oameni noi, din cele mai diferite medii și culturi. De asemenea, sunt adepți ai noului, al ineditului, ceea ce îi face să fie mari amatori de artă, spectacole și viață mondenă. Londra, cu a sa efervescență este o destinație potrivită pentru neobositul geamăn. Și pentru că deplasarea din loc în loc este un must al geamanului, mașina personală sau una închiriată la fața locului va accentua distracția și satisfacția sa. Dacă te decizi să pornești într-un roadtrip cu mașina personală, aici poti comanda anvelope ieftine , de calitate, pentru a călători pe drum lung, fără neplăceri și probleme. Se anunță drumuri grele și anevoioase pentru cei în zodia Gemeni!

Rac

Sensibili, emotivi și cu o lume interioară extrem de tumultoasă, racii sunt persoane extrem de intuitive cu puternice inclinații artistice. Galerii de artă, sculpturi, și arhitecturi estetice dar și bogate în simbolistică, sunt câteva dintre ingredientele necesare din vacanța ideală a nativului Rac. În acest sens, Lisabona cu ale sale străduțe pavate, înguste și intime, muzee, biserici și monumente atemporale este alegerea perfectă.

Leu

Fascinați de frumusețe, opulență și lux, leii sunt persoane pe cât de calde și pline de entuziasm, pe atât de pretențioase și greu de mulțumit. O destinație potrivită pentru acești nativi ar fi Parisul, cu al său spirit cosmopolit.

Fecioară

Fecioarele, cu a lor fire perfecționistă și simț al datoriei extrem de dezvoltat, rareori își găsesc ferestre pentru relaxare și vacanțe. Totuși, odată ce se decid să lase în urmă responsabilitățile și tumultul cotidian, fecioara se va îndrepta mereu către natură. Acest semn zodiacal preferă locuri mai izolate, în care să se plimbe desculță prin iarbă, să admire peisaje idilice și să mănânce alimente bio direct de la sursă. O destinație perfectă pentru acești nativi este Lauterbrunnen, o stațiune montană, superbă din Elvetia.

Balanță

Diplomația, gusturile rafinate și pasiunea pentru cultură sunt doar câteva dintre trăsăturile nativului balanță. Orașele idilice, boutique-uri pline de „comori” vintage și restaurante cochete întregesc tabloul vacanței perfecte pentru acest nativ. Așadar, Cinque Terre, Italia este o destinație extrem de potrivită pentru acești amatori ai frumosului autentic.

Scorpion

Scorpionul este caracterizat de curaj și îndrăzneală. Totuși, undeva în fundal, acești nativi au o imaginație extrem de colorată și multă energie fizică. O destinație vibrantă și modernă, perfectă pentru nativul scorpion este Dubaiul.

Săgetător

Exploratori neobosiți, fascinați să descopere locuri încă neumblate, săgetătorii caută cu orice prilej o modalitate de a lăsa în urmă zona familiară în favoarea aventurii. O destinație turistică perfectă pentru săgetători, ar fi Insula Madagascar cu a sa junglă sălbatică plină de mistere.

Capricorn

Convenționali din fire și aparent rigizi, Capricornii au neapărat nevoie să ia o pauză de la job-ul pe care îl iau atât de în serios. O destinație potrivită pentru stoicul capricorn, menită să-i relaxeze puțin rigiditatea ar putea fi Patagonia, cu ale sale peisaje de vis.

Vărsător

Vărsătorii au o agerime sclipitoare a minții și se plictisesc foarte ușor. Ca atare, aceștia caută aventuri originale, pline de neprevăzut. Egiptul, cu ale sale mistere ascunse în întinderea infinită a deșertului este o alegere ce va satisface curiozitatea și spiritul de aventură al vărsătorului.

Pești

Enigmatici, profunzi cu înclinații către spiritualitate și ocult, peștii iubesc să evadeze din realitatea cotidiană și să meargă într-un loc special unde să poată intra în contact cu emoțiile lor. O opțiune ideală pentru acești nativi ar fi luxuriantul Marrakesh, cu minunatele sale grădini botanice, obiecte de artă lucrate manual, și misticismul său specific ce plutește în aer.

Sursa imagine: Unsplash.

(Articol publicitar)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.