Abonamente în format PDF

Cu doar 16 lei/lună (150 de lei/an) puteți avea
în căsuța dvs. de e-mail ziarul nostru în format PDF.
Detalii la informatiahr@gmail.com.


HOCHEI PE GHEAŢĂ Finală românească în Liga Erste | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 9 mai 2021
Home » Sport »
HOCHEI PE GHEAŢĂ
Finală românească în Liga Erste
<h5><i>HOCHEI PE GHEAŢĂ</h5></i> Finală românească în Liga Erste

HOCHEI PE GHEAŢĂ
Finală românească în Liga Erste

  • Sport Club M. Ciuc a câștigat primul meci

În liga maghiaro-română de hochei pe gheaţă, finala din acest sezon se dispută între Sport Club Miercurea şi Corona Braşov.

La start au fost 10 echipe, dintre care 3 din România (cele două amintite anterior şi HC Gheorgheni) şi 7 din Ungaria, sezonul regulat fiind câştigat, în premieră, de Corona Braşov. În sferturi, ciucanii au trecut de hocheiştii din Gheorgheni cu scorul general de 4-1 la partide, în timp ce braşovenii s-au impus în faţa echipei maghiare Opten Vasas cu 4-3 la partide. În semifinale, Corona Braşov a jucat cu DEAC, scorul la partide fiind de 4-2, iar Sport Club cu Ferencváros, ciucanii impunându-se tot cu 4-2.

Aşadar, finala se dispută între echipele care domină hocheiul românesc de mai mulţi ani. Se va juca după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, patru partide fiind programate la Braşov, iar trei la Miercurea Ciuc.

Finala a început aseară, când s-a disputat prima partidă de la Braşov. Ciucanii s-au impus cu 3-0 (0-1, 0-1, 0-1), prin golurile reușite de Bíró Tamás, Eduard Cășăneanu și Combs John Anthony.

A doua partidă se joacă astăzi, tot la Braşov, după care meciurile se vor muta la Miercurea Ciuc (pe 3 şi 4 aprilie). Va urma pe 6 aprilie jocul de la Braşov, pe 8 cel de la Miercurea Ciuc, iar dacă va mai fi nevoie, din nou la Braşov.

Comentarii:

comentarii

2 comments

  1. Buna,aproape zilnic citesc ziarul d-voastra si observ calitatea si prezentarea ,stiililor devin tot mai bune. Eu va doresc sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine la vara ,la un gratar .Cu stima Andrei din New-York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.