Festival bazat pe conceptul „fun dining”, în Salina Praid

În ultimul sfârşit de săptămână din luna martie, Salina Prad va fi gazda unui eveniment special, dedicat artei culinare. În organizarea Taste of Transylvania, evenimentul se bazează pe conceptul „fun dining” popular la nivel internaţional, ceea ce înseamnă că se vor combina mâncărurile de înaltă calitate cu divertismentul într-un singur loc.
Potrivit informaţiilor publicate pe tasteoftransylvania.eu, la evenimentul de trei zile (28-30 martie) vor participa restaurante excelente din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca sau Braşov), şi restaurante distinse cu stele Michelin din Ungaria, care vor compune câte un meniu în special pentru acest weekend.
Nu va lipsi muzica jazz, spectacolele de cor şi concerte, dar nici preparatele micilor producători sau meşteşugarii tradiţionali. De asemenea, serile de vineri şi sâmbătă se vor încheia cu câte o petrecere.
Duminică se va organiza cel mai mare brunch din România, unde participanţii vor putea alege nelimitat, în sistem all you can eat, din oferta restaurantelor.
Pentru cei mici va fi amenajat un colţ cu diverse programe.
Participarea la Taste of Transylvania Underground se face contracost, fiind disponibile 4 tipuri de bilete:
cel de bază (149 lei) – care permite accesul doar în una din zilele de vineri sau sâmbătă;
cel intitulat foodie, cu 5 dish-uri (farfurii) incluse (359 lei) – permite accesul pentru ziua de vineri sau sâmbătă şi 5 farfurii la alegere;
cel premium (990 lei) – permite accesul pentru ziua de vineri sau sâmbătă şi 9 farfurii la alegere, precum şi acces la terasa şi barul VIP, servire la masă;
biletul brunch (249 lei) – valabil pentru ziua de duminică.
Detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul tasteoftransylvania.eu.
Şi tot aici puteţi afla informaţii despre un alt eveniment care va fi organizat în toamna acestui an, în Lunca de Jos. (L.C.)