Expoziţia fotografică „Contrast” a lui Kuti Zoltán Hermann, la Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Cultură » Expoziţia fotografică „Contrast” a lui Kuti Zoltán Hermann, la Miercurea Ciuc
Expoziţia fotografică „Contrast” a lui Kuti Zoltán Hermann, la Miercurea Ciuc

Expoziţia fotografică „Contrast” a lui Kuti Zoltán Hermann, la Miercurea Ciuc

Expoziţia de fotografie a lui Kuti Zoltán Hermann va fi vernisată la Miercurea Ciuc în spaţiul expoziţional de la sediul Consiliului Judeţean Harghita din Miercurea Ciuc. Vernisajul expoziţiei va avea loc mâine, de la ora 18:00. În deschidere va vorbi criticul de artă Túros Eszter. Cei interesaţi pot vizita expoziţia până în data de 20 februarie.

Kuti Zoltán Hermann s-a născut în data de 8 ianuarie 1974, iar cunoştinţele de bază despre fotografie le-a obţinut în cadrul unui curs de specialitate, consultând lucrări şi materiale video. Fotografiază cu bucurie tot ceea ce îi stârneşte interesul, fie că este vorba de natură, etnografie, modă, şi de fiecare dată încearcă să surprindă momentele speciale. Din anul 2012 este membru activ al Fotoclubului Prisma. Fotografiile sale au fost parte a numeroase expoziţii din ţară şi străinătate, participă la numeroase concursuri de proiecte la care a obţinut premii şi în cadrul cărora au fost selectate lucrările sale, predominant pe teme de etnografie şi sociologie.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.