Evenimente care au loc în nordul judeţului | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Timp Liber » Evenimente care au loc în nordul judeţului
Evenimente care au loc în nordul judeţului

Evenimente care au loc în nordul judeţului

 În această săptămână, Sala de Sport din Borsec este gazda unei tabere de antrenament de taekwondo. După 6 zile de antrenamente, duminică, 11 august, va avea loc şi Cupa Borsec la taekwondo. Evenimentul este organizat de ACS Old Boys, secţia Taekwondo WT şi sponsorizat de Primăria oraşului Borsec.

∗∗∗

Astăzi începe ediţia cu numărul 14 a Festivalului de Zbor cu Parapanta – The Raven. În organizarea Clubului The Raven, din comuna Corbu, şi cu sprijinul primăriilor din Corbu şi Tulgheş, Festivalul de Zbor cu Parapanta şi-a fixat punctele de decolare la Piatra Şoimilor şi Comarnic. În cadrul evenimentului vor fi şi zboruri în tandem, astfel că cei care vor să trăiască experienţa unui zbor cu parapanta au o şansă bună în aceste zile de la sfârşit de săptămână.

∗∗∗

Sâmbătă şi duminică, la Borsec Hármasliget, în organizarea Borszéki Ifjúsági Fórum, vor avea loc Zilele Bifi. În prima zi, programul va începe la ora 12:00, când vor avea loc jocuri pe echipe (vânătoare de comori, curse cu obstacole, darts uriaş şi jocuri de îndemânare), zumba, workshop, urmate de concerte susţinute de formaţiile Kalandor, Rafters şi DJ Banderas. Şi duminică activităţile vor începe tot la ora 12:00 cu jocuri pe echipe, workshop; vor urma concerte susţinute de formaţiile Orotvai  komák şi Czifrasarok şi un workshop. Zilele Bifi se vor încheia cu un foc de tabără.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.