Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Ești pregătit pentru Crăciun? Sfaturi și trucuri pentru o sărbătoare de poveste alături de cei dragi! | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Societate » Ești pregătit pentru Crăciun? Sfaturi și trucuri pentru o sărbătoare de poveste alături de cei dragi!
Ești pregătit pentru Crăciun? Sfaturi și trucuri pentru o sărbătoare de poveste alături de cei dragi!

Ești pregătit pentru Crăciun? Sfaturi și trucuri pentru o sărbătoare de poveste alături de cei dragi!

(articol publicitar)

Crăciunul reprezintă una dintre cele mai iubite și îndrăgite sărbători, fiind un prilej de a petrece cât mai mult timp alături de familie. Deși ai putea crede că doar cei mici se entuziasmează în preajma acestei sărbători, trebuie să știi că și adulții își doresc de multe ori să se simtă copii, măcar pentru câteva zile. Dacă îți dorești anul acesta un Crăciun de neuitat alături de cei dragi, este necesar să ții cont de câteva sfaturi ce te vor ajuta să ai parte de o sărbătoare de poveste.

Top 3 trucuri pentru ca anul acesta să ai un Crăciun de neuitat!

1. Alege cu atenție bradul

Bradul este simbolul Crăciunului, astfel că este necesar să acorzi o atenție sporită la alegerea acestuia. Există pe piață diverse posibilități pentru care poți opta, însă adevărata „luptă” se dă între bradul natural și cel artificial. Fiecare are avantajele și dezavantajele lui, însă principiile și preferințele tale sunt cele care vor lua această decizie. Cel natural are un miros proaspăt ce te conectează cu natura, însă acele vor cădea constant și bradul se va usca rapid. În ceea ce privește bradul artificial, acesta este mult mai practic. Poate fi utilizat ani la rând, nu face mizerie și contribuie la salvarea pădurilor. Un alt aspect extrem de important este momentul în care alegi să impodobesti bradul. Dacă cei mici nu mai au răbdare, îl poți împodobi și mai devreme, însă tradiția spune să faci acest lucru de Sfântul Nicolae sau în ajunul Crăciunului.

2. Cumpăra cadouri simbolice

Nu poți spune Crăciun fără cadouri, astfel că acestea reprezintă o parte importantă a acestei sărbători. Pentru a le arata celor dragi iubirea și aprecierea ta, este necesar ca darurile pe care le oferi să fie pline de simbolistică. Fiecare cadou în parte trebuie să fie ales cu grijă, în funcție de personalitatea fiecărui membru al familiei, deci este necesar să te gândești la daruri ce îi reprezintă pe aceștia. Cele mai apreciate cadouri vor fi întotdeauna cele personalizate, de la căni, tricouri și perne, până la tablouri, magneți sau brelocuri cu poza voastră împreună, sau cu o fotografie sugestivă cu obiecte sau persoane importante pentru respectivul membru al familiei.

3. Nu decora doar bradul

Pentru a avea un Crăciun de poveste, anul acesta alege să decorezi toată casa, nu doar bradul. Decorațiunile reprezintă modalitatea cea mai ușoară prin care spiritul acestei sărbători să pătrundă în casa ta, astfel că le poți folosi pentru a avea în locuință o atmosferă caldă și liniștită. Pe site-ul Hornbach.ro, găsești decoratiuni de Craciun la preturi accesibile, pentru ca fiecare colț al casei tale să fie inundat de spiritul sărbătorilor de iarnă. Alege să optezi pentru figurine de diverse dimensiuni pe care să le plasezi în jurul bradului, perdele de lumini pentru fiecare fereastră în parte și diverse căsuțe luminoase pe care să le așezi pe mobilă. De asemenea, acordă o atenție sporită și diverselor accesorii de Crăciun, precum căciulile de Moș, cănile reprezentative, sau paturile și pernele decorative.

Așadar, dacă anul acesta îți dorești de sărbători o atmosferă feerică, ține cont de câteva sfaturi ce te vor ajuta să petreci alături de cei dragi, un Crăciun de neuitat. Alege cu atenție bradul, cadourile și decorațiunile, și lasă spiritul sărbătorilor să pătrundă în locuința ta.

Sursa foto: Pexels.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.