Doi bărbați au fost găsiți înecați în cursul zilei de astăzi | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Societate » Doi bărbați au fost găsiți înecați în cursul zilei de astăzi
Doi bărbați au fost găsiți înecați în cursul zilei de astăzi

Doi bărbați au fost găsiți înecați în cursul zilei de astăzi

Două persoane de 62, respectiv 64 de ani au fost găsite înecate în pârâul Galcut, respectiv în râul Bistricioara. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, subinspector de poliție Gheorghe Filip, spunea că poliția a fost sesizată în jurul orei 12:00 despre faptul că un bărbat a fost găsit înecat în pârâul Galcut, din Bălan. Era vorba de D.L., de 64 de ani, care avea casa în apropierea pârâului din care obișnuia să ia apă pentru animale. De fapt în apropierea locului unde s-a produs incidentul a fost găsită și o găleată, probabil folosită pentru căratul apei.

A doua victimă avea 62 de ani și era din Bilbor. D.T. era dat dispărut de vineri seara, familia bărbatului reclamând faptul că nu s-a mai întors acasă. Polițiștii și localnicii l-au căutat mai mult timp, iar într-un final D.T. a fost găsit azi dimineață în râul Bistricioara.

În ambele cazuri se așteaptă concluziile medicilor legiști, iar pe baza acestor rapoarte și în urma declarațiilor luate de la membrii familiilor celor doi și a martorilor, se vor dispune și măsurile legale.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU „Oltul” Harghita, cpt. Alina Ciobotariu, a spus că pentru scoaterea victimelor din apă au intervenit Garda de Intervenție nr. 2 Toplița (cu o autospecială și 5 subofițeri), respectiv Punctul de lucru Bălan (cu o autospecială și 4 subofițeri).

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.