Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Deszăpezirea drumurilor în judeţul Harghita se desfăşoară fără sincope | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Deszăpezirea drumurilor în judeţul Harghita se desfăşoară fără sincope
Deszăpezirea drumurilor în judeţul Harghita se desfăşoară fără sincope

Deszăpezirea drumurilor în judeţul Harghita se desfăşoară fără sincope

Plugurile de zăpadă funcţionează în mod constant şi distribuie material antiderapant pe toate drumurile, la nivelul Harghitei fiind deszăpezite 660 kilometri de drumuri judeţene prin intermediul a 42 de utilaje.

Valoarea totală a contractelor de deszăpezire este de aproximativ 2 milioane de euro, furnizorul de servicii fiind obligat să distribuie material antiderapant între orele 03:00 şi 07:00 dimineaţa şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, şi în restul zilei, pentru a asigura circulaţia în condiţii de siguranţă, a precizat ieri Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita.

Zolya Zsombor, şef serviciu în cadrul Consiliului Judeţean Harghita, a explicat că mişcarea plugurilor pe drumurile judeţene poate fi urmărită prin GPS, prin accesarea link-ului: http://judetulharghita.ro/drumuri.html. Pentru mai multe informaţii putând fi apelat numărul de telefon 0266/20.77.74 sau putând fi transmisă o solicitare pe adresa de e-mail: dispecerat@judetulharghita.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita atrage atenţia asupra faptului că, conform atenţionărilor ISU Harghita, în perioada 10-13 ianuarie, în judeţ se aşteaptă ninsori abundente, solicitând totodată şoferilor să conducă cu atenţie şi să aibă maşinile pregătite pentru perioada de iarnă, pentru siguranţa tuturor!

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.