Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Coronavirus Harghita: Cinci persoane confirmate cu SARS-CoV-2 au decedat de miercuri și până joi | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Sănătate » Coronavirus Harghita: Cinci persoane confirmate cu SARS-CoV-2 au decedat de miercuri și până joi
Coronavirus Harghita: Cinci persoane confirmate cu SARS-CoV-2 au decedat de miercuri și până joi

Coronavirus Harghita: Cinci persoane confirmate cu SARS-CoV-2 au decedat de miercuri și până joi

  • 83 de noi cazuri în 24 de ore

La nivelul judeţului Harghita, de la începutul pandemiei şi până astăzi la ora prânzului s-au confirmat 1.655 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, din care 83 în ultimele 24 de ore ale raportării. Din totalul persoanelor confirmate cu noul coronavirus, 994 s-au vindecat şi 66 au decedat. 256 de persoane sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, în Spitalul suport COVID-19 din Odorheiu Secuiesc şi în Spitalele Gheorgheni și Toplița, iar 333 sunt izolate la domiciliu. De asemenea, 861 persoane se află în carantină la domiciliu.

  • 29 de cazuri de persoane infectate la Academia de Fotbal din Miercurea Ciuc

Un număr de 29 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 s-au înregistrat la echipele U16, U17 și U19 de la Academia de Fotbal din Miercurea Ciuc, în urma testărilor efectuate conform protocolului Federaţiei Române de Fotbal.

Potrivit informațiilor furnizate de primarul municipiului Miercurea Ciuc, Ráduly Róbert Kálmán, luni, 12 octombrie, au fost testate, la intervalul de două săptămâni, echipele U19, U17 şi U16 ale Academiei de Fotbal şi, din 69 de teste efectuate, 29 au fost pozitive.

Anterior, la echipa de seniori a FC Miercurea Ciuc au mai fost confirmate 17 cazuri, dintre care 16 jucători și un membru al staff-ului tehnic. 11 jucători cu teste pozitive în cursul săptămânii trecute au fost retestaţi, iar 9 dintre aceştia au avut rezultate negative.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.