Comandant nou la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 iulie 2024
Home » Societate » Comandant nou la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni
Comandant nou la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni

Comandant nou la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni

Maior Gavril Coşarcă este noul comandant al Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” Harghita. Ceremonia militară de predare-primire a comenzii Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, pe 1 iulie, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor publice locale şi ai altor structuri din sistemul naţional de apărare, siguranţă şi ordine publică, a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, precum şi a personalului din cadrul subunităţii de intervenţie, activitatea fiind condusă de inspectorul şef al ISU „Oltul”, colonel Stelian Cimpoeşu.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU „Oltul” Harghita, noul comandant al subunităţii, maior Gavril Coşarcă, născut la data de 3 iunie 1976, în municipiul Topliţa, lucrează în cadrul Inspectoratului din anul 1996, când a absolvit Şcoala de Subofiţeri de Pompieri „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, fiind repartizat la Statul Major al Grupului de Pompieri „Oltul” al judeţului Harghita, îndeplinind atribuţii pe linie de secretariat. Activitatea de ofiţer a început-o în anul 2007, la Biroul Resurse Umane, fiind ofiţer specialist I, iar în data de 31 mai 2017 a promovat examenul pentru ocuparea postului de comandant al Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea cadrelor militare ale subunităţii, pe Bulevardul Frăţiei din municipiul Gheorgheni, sub comanda noului comandant, maior Gavril Coşarcă.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.