Colegiul Naţional „Octavian Goga” – 50 de ani de educaţie şi tradiţie | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 16 iunie 2024
Home » Învățământ » Colegiul Naţional „Octavian Goga” – 50 de ani de educaţie şi tradiţie
Colegiul Naţional „Octavian Goga” – 50 de ani de educaţie şi tradiţie

Colegiul Naţional „Octavian Goga” – 50 de ani de educaţie şi tradiţie

Proiectul „Zilele Şcolii – Zilele Octavian Goga” reprezintă o manifestare amplă, care se organizează anual, începând cu anul 1996. Anul acesta, activităţile proiectului sunt dedicate aniversării a 50 de ani de existenţă a Colegiului Naţional „Octavian Goga”, perioadă în care a evoluat sub semnul celor două deziderate, educaţie şi tradiţie.

La ceas aniversar, satisfacţia, bucuria şi respectul pentru instituţia în care ne desfăşurăm activitatea se vor împleti cu amintirile, dând o lumină şi o culoare aparte săptămânii 21-27 noiembrie 2022. Proiectul demarează cu două expoziţii, „Şcoala mea ideală” şi „Secvenţe din evoluţia colegiului”, continuă cu activităţile: „Împreună prin sport, mişcare şi fairplay”, concursul de recitări „Cu glas vrăjit de mută armonie”, „CNOGOGA – şcoala care înlesneşte convieţuirea armonioasă”, spectacolul cultural-artistic „CNOGOGA – LA CEAS ANIVERSAR”, activitatea „Punte între generaţii de profesori” şi se finalizează cu un meci demonstrativ „Tinerii dezbat”, concursul INFO-TIC, lansarea „Anuarului XXIV” şi a revistei elevilor „Focus” – ediţia a XLIV-a.

Proiectul este finanţat de Primăria municipiului Miercurea-Ciuc, în parteneriat cu Asociaţia Comitetul de Părinţi Colegiul Octavian Goga, fiind susţinut prin implicarea elevilor, a personalului instituţiei, a doamnei Teslovan Adreana şi a partenerilor Liceul de Artă „Nagy István” şi Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Miercurea-Ciuc.

Prof. Dumbravă Magdalena-Camelia – director

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.