Ce sunt jackpot-urile la sloturile online? | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Timp Liber » Ce sunt jackpot-urile la sloturile online?
Ce sunt jackpot-urile la sloturile online?

Ce sunt jackpot-urile la sloturile online?

(articol publicitar)

Jocurile online cu păcănele sunt îndrăgite de către jucători in primul rând datorita mecanismului lor simplu de funcționare. Bineînțeles că pe lângă acest lucru ele sunt și foarte interesante și distractive, iar dacă ești suficient de norocos poți obține câștiguri bune fără o investiție prea mare.

La capitolul câștiguri la sloturi online trebuie amintit și termenul de jackpot. Cu siguranța și tu ai auzit de acest termen. În continuare îți ofer toate informațiile despre premiile jackpot din cadrul sloturilor de pe internet.

Ce este un premiu jackpot?

Pe lângă câștigurile oferite instant în urma potrivirii simbolurilor de pe role, la multe dintre sloturile online se pot câștiga și premii jackpot. Acestea reprezintă premii consistente, cu o valoare destul de mare, la care orice jucător tânjește.

Modul în care se pot câștiga jackpot-urile diferă de la joc la joc. În timp ce unele se acordă pentru o anumită combinație de simboluri pe rolele de joc, altele se pot câștiga efectiv aleatoriu.

Jackpoturile online se pot împărți în două mari categorii, după cum urmează:

  • Jackpot fix
  • Jackpot progresiv

Iți voi oferi întâi informații despre jackpot-urile progresive, deoarece acestea sunt cele mai căutate în momentul de față. Un jackpot progresiv nu are o valoare fixă. Valoarea acestuia crește odată ce jucătorii pariază în cadrul jocului, așa cum se întâmplă la acest slot.

Dacă accesezi un slot cu jackpot progresiv, atunci la fiecare învârtire o mică parte din miza plasata de tine va contribui la creșterea valorii jackpot-ului. Acesta creste pana în momentul în care este câștigat de unul dintre jucători.

Ulterior valoarea lui se resetează, iar mecanismul se reia, jackpot-ul crescând din nou în urma pariurilor plasate de jucători. Aceasta este și frumusețea unui jackpot progresiv: poate ajunge la sume fabuloase care pot schimba viața oricărui jucător.

Așa cum probabil ti-ai dat seama deja un jackpot fix este unul cu o valoare pre-stabilita. De asemenea, in majoritatea cazurilor un jackpot fix se calculează raportat la miza pariului plasat. Practic vorbim de un jackpot cu un factor de multiplicare – cu cât miza ta este mai ridicată, cu atât și valoarea jackpotului va fi mai mare.

De ce aleg jucătorii sloturi online cu jackpot?

Motivul este evident și anume acela ca astfel de păcănele iți oferă o șansă în plus de a înregistra câștiguri. Ce-i drept nu vei câștiga jackpot-uri în fiecare zi, însă atâta timp cât vorbim de jocuri de noroc, de ce nu ți-ai încercă șansa? Un astfel de premiu iți poate aduce câștiguri consistente în momentul în care îl obții.

De asemenea trebuie să mai știi că toți jucătorii au șanse egale de a câștigă jackpot-ul. Totuși, în cazul unor jackpot-uri progresive va fi necesar să joci cu toate liniile de plata active pentru a avea șansa de a-l câștiga.

Astfel, jucând chiar și cu o miza redusa la sloturile potrivite care oferă premii jackpot poți avea șansa să transformi o investiție minimă într-un câștig de-a dreptul fabulos.

În ceea ce privește preferințele jucătorilor în materie de jackpot-uri nu exista un tipar. Sunt mulți care preferă jackpoturi progresive, deoarece valoarea acestora este adesea una amețitoare, dar și suficienți jucători care pariază sume mai mari și sunt interesați de jackpot-uri fixe.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.