Sâmbătă, la Miercurea-Ciuc:Campionatul Naţional de Aquatlon | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 23 ianuarie 2023
Home » Sport »
Sâmbătă, la Miercurea-Ciuc:
Campionatul Naţional de Aquatlon
<h5><i>Sâmbătă, la Miercurea-Ciuc:</i></h5>Campionatul Naţional de Aquatlon

Sâmbătă, la Miercurea-Ciuc:
Campionatul Naţional de Aquatlon

În acest sfârşit de săptămână, Miercurea-Ciuc este gazda unei noi competiţii sportive naţionale: Campionatul Naţional de Aquatlon. Pentru cine nu ştie, Aquatlonul este o competiţie care cuprinde două probe: una de înot şi una de alergare. La Miercurea-Ciuc, sportivii vor înota în bazinul acoperit, după care vor alerga pe pista de patinaj viteză din apropiere.

Sunt patru categorii de vârstă: cadeţi, juniori, U23+Elute şi AG (age group), la acestea adăugându-se şi o categorie pentru sportivi cu dizabilităţi.

Startul competiţiilor se va da, sâmbătă dimineaţa, la ora 08:00 (pentru cadeţi feminin), după care for urma celelalte categorii. Startul pentru Elite, U23 şi para masculin se va da la ora 11:00, iar cel pentru AG masculin la ora 12:00. Premierea câştigătorilor va avea loc de la ora 13:30.

După-amiază, cu începere de la ora 15:30, în centrul atenţiei vor fi copiii (6-13 ani), urmând să concureze şi ei în competiţia TriKids.

De la CSM Miercurea-Ciuc vor fi prezenţi în competiţie 5 sportivi: Erőss Nóra, Erőss Hanna, Farkas Dániel, Gegő Hunor şi Balog Henrietta.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.