Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Sănătate » Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc
Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

  • Asociația Unu și Unu vine alături de pacienții secției de Neonatologie, dorind să achiziționeze două fotolii medicale pentru practicarea Kangaroo Care

Donează 30 de lei în contul Asociației Unu și Unu (în contul bancar RO07INGB0000999904198945, deschis la ING Bank) cu mențiunea Miercurea Ciuc, până pe 15 mai 2021, iar de Ziua Internațională a metodei de îngrijire Cangur vom comanda fotoliile pentru TIN Miercurea Ciuc”, se precizează de către asociație.

În cazul în care suma strânsă depășește costul celor doua fotolii de uz medical pentru practicarea Kangaroo Care (plus costurile administrative și cele de transport), banii vor fi utilizați pentru a achiziționa alte produse sau echipamente necesare secției de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Miercurea Ciuc, în acord cu medicul șef de secție.

Fotoliile sunt produse în Germania de firma Greiner și sunt special concepute pentru uz spitalicesc. Spătarul și partea de susținere a picioarelor sunt rabatabile, oferind posibilitatea fixării în orice poziție intermediară între cea de stat pe scaun și întins pe orizontală. Cadrul fotoliului este din lemn, sistemul de rabatare este metalic, iar învelișul exterior este din piele ecologică ușor de curățat și sterilizat. Fotoliul este prevăzut cu rotile pentru o mutare ușoară, cântărind în total 30 kg și susține un pacient de până la 125 kg. Dimensiunile în poziția standard sunt: înălțime 119 cm, lățime 63 cm, lungime 81 cm; deschidere maximă în poziția lungit 170cm.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.