Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Topliţa, în prag de sărbători:Campanie de strângere de donaţii pentru familiile nevoiaşe | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 27 februarie 2024
Home » Societate »
Topliţa, în prag de sărbători:
Campanie de strângere de donaţii pentru familiile nevoiaşe
<h5><i>Topliţa, în prag de sărbători:</i></h5>Campanie de strângere de donaţii pentru familiile nevoiaşe

Topliţa, în prag de sărbători:
Campanie de strângere de donaţii pentru familiile nevoiaşe

Primăria municipiului Topliţa, împreună cu Asociaţia pentru Integrare Socială, a demarat o acţiune de donaţii pentru a aduce, în prag de Crăciun, o mică bucurie şi familiilor nevoiaşe.

Proiectul este intitulat „Dăm culoare Crăciunului!”, iar prin acesta topliţenii sunt invitaţi să contribuie cu donaţii pentru a se face pachete destinate celor aflaţi în dificultate.

Vor putea fi donate alimente neperisabile, dulciuri, rechizite şi jucării, iar cei care vor să contribuie la această campanie o pot face începând de mâine şi până pe 18 decembrie. Acestea pot fi duse la Casa de Cultură a municipiului Topliţa în fiecare zi de joi şi vineri, între orele 14:00 şi 18:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 11:00-15:00.

Organizatorii campaniei vor face în perioada aceasta şi o selecţie a familiilor la care, în perioada 21-24 decembrie, se va merge cu pachetele.

Informaţii suplimentare despre această campanie pot fi solicitate de la Adelina Morar (telefon 0747/45.43.87) sau de la Andreea Tökés (0745/90.53.01). (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.