Bucuriile Zăpezii la Izvoru Mureşului | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 15 iunie 2024
Home » Timp Liber » Bucuriile Zăpezii la Izvoru Mureşului
<i>Bucuriile Zăpezii</i> la Izvoru Mureşului

Bucuriile Zăpezii la Izvoru Mureşului

În acest sfârşit de săptămână, staţiunea harghiteană Izvoru Mureşului va găzdui o nouă ediţie a Bucuriilor Zăpezii. Evenimentul organizat de Clubul de Turism Montan „Hăşmaş” Bălan, în colaborare cu Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului, va debuta astăzi şi va cuprinde concursuri care se vor desfăşura pe pârtie, dar şi unele dedicate muntelui – de muzică şi fotografii.

Programul Bucuriile Zăpezii 2020

Astăzi, în prima zi a evenimentului, vor avea loc concursurile din afara pârtiei. Este vorba de un concurs de fotografii, în cadrul căruia participanţii pot expune câte 10 imagini care au imortalizat munţii şi natura. Apoi, va avea loc concursul de muzică folk, în cadrul căruia se vor interpreta câte trei piese.

Ziua de sâmbătă va începe la ora 09:30, când are loc deplasarea la pârtia de schi. Acolo se va desfăşura proba de coborâre printre jaloane, dar şi câteva jocuri distractive: concurs de coborâre pe saci de nailon, urcare şi coborâre cu sania.

Seara, de la ora 19:00, se va aprinde un foc de tabără, iar după ora 21:00, cei prezenţi în Izvoru Mureşului sunt invitaţi la un program de muzică, umor şi poezie, bineînţeles, dedicat naturii şi muntelui.

Duminică, în ultima zi, de la ora 10:00, va avea loc premierea participanţilor.

De notat faptul că persoanele care doresc să rămână în staţiune, se pot caza la Complexul Sportiv Naţional, acesta punând la dispoziţie camere cu două, 3 sau 4 paturi, la preţul de 35 de lei/pat şi trei mese pe zi (opţional) la preţul de 55 de lei.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.